من واسه دخترم خیلی سیسمونی سبکی مامانم خرید درواقع چیزی نمونده که به درد اینم بخوره واجباشو بگین مثلا بچه اولم هنوز دو سالش نشده بنظرتون واسه این تخت کنار مادر باید بخرم؟آخه نمیشه رو زمین خابوندش دیگه چون این مدام میدوعه وسط خونه
لباسم خیلی گرفته بودیم برا پسرم خیلی هاشو اصلا تن نکرد برداشتم.بسشه...اخه ب این نتیجه رسیدم انقد لبا ...
برای تو خونش چند دست بگیرم واسه دخترم خیلی کم گرفته بود مامانم مدام درحال شستن بودم رفلاکسم داشت تو اوج زمستونم بود اصلا نمیشد خودم برم بخرم براش چند دست سایز یک بگیرم؟شامل چیا باشه؟زیردکمه،جلودکمه،شلوار همیین سه تا خوبه؟۳دست سایز ۱ کافیه بنظرت؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیارن سر دخترم فقط پول دادن رسم لباس دادن نداریم پولم که همشو شوهرم اونسری گرفتو خرج شد کاشکه لباس ...
منم سر اولی حالیم نبود همرو خرج کردم سر بچه دومی پولارو همون بچه ۲۰ روز بود با همسرم رفتم ی تیکه طلا خریدم گذاشتم کنار الان دو برابر شد و هدیه دادم به فرزند اولم که پولشو خوردیم جبران بشه ، لباس کلا دو دست گرفتم با شیشه شیر و پستانک و بقیه چیزا از بچه اول داشتم لباس ی وقت کم میاوردم از لباس فرزند اولم استفاده میکردم یا هر وقت نیاز میشد میرفتم براش میخریدم دیگه دوره تجمل گرایی رفت کنار اینطور نکنیم نمیتونیم با دو تا بچه پس انداز داشته باشیم،
۳ باشه خوبه باز به گمونم بیشتره تو پیجا که ۶ به بالا بود آخه زورمم میاد چندماه بیشتر استفاده نمیشن خ ...
اخه نسبت به چیزی که مبخری دیگه خبلی پیجا میگن برند این فلان اون یه چیز ساده از شهر پیدا کنی بخری خوبه دیگه فقط قابل اعتماد باشه.بتز بپرس ببین بسازن چند در مباد.
منم سر اولی حالیم نبود همرو خرج کردم سر بچه دومی پولارو همون بچه ۲۰ روز بود با همسرم رفتم ی تیکه طلا ...
ایشالا ایندفعه همین کارو میکنم تجمل گرایی که اصلا من تو خرج سزارینم موندم به خدا این بچه خداخواسته بود دلم نمیخواست با این وضع مالی یکی دیگه بیارم شد وگرنه دلم میسوزه برا بچه هام که نمیتونم تو رفاه بزرگشون کنم شبوروز غصه میخورم اما الان دلم میخواد یجوری کم خرج سروته شو هم بیارم که شرمندشون نشم همش میترسم مثلا تخت براش نگیرم خدانکرده دخترم بره روش یه چیزیش شه عذاب وجدانش که بخاطر بیپولی نخریدمو قناعت کردم دیوونم کنه