2777
2789

من امسال آزمون قبول شدم یه نفر بهم گفت تو سر هر کس بزنی یا معلم یا نظامی معلمی همچین شغل لول بالایی هم نیست 🤔🤔

موندم تو بیشعوری بعضیا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد در صد حسودیشش شدددده

رفتارش خیلی بد بود یهو گفت تو سر هر کی بزنن معلمه یا نظامی حالا اون نظامی ام به خاطر اینکه من چند ماه پیش یه خواستگار نظامی داشتم تازه اونم قسمت نشد که ازدواج کنیم موندم به نوع رفتارش

من موندم چرا باهام اینطوری حرف زد خیلی ناراحتم میدونی آنقدر بد بود حرفشم حس کوچیکم شدن و ضایع شدن بهم دست داد این نظامی ام که گفت فقط به خاطر اینکه من یه خواستگار نظامی داشتم 

خیلیا از سر سوختن اینو میگنمیگه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بوش میاد اونام همونن

من نمی‌خوام توهین کنم إن شاء الله هر کس آرزو شو داره بهش برسه اما دوست خودم امسال 5سال که داره آزمون میده هنوز قبول نشده بنده خدا بعد این به من میگه تو سر هر کس بزنی یا معلم یا نظامی 

ماتحتش سوخته اینو گفته😁ب دل نگیرخوشحال باش که از موفقیت تو داره میسوزهزنگ بزن امبولانس

از این ناراحتم که من چه رفتاری داشتم که اون به خودش اجازه ی تو هین داد 

من نمی‌خوام توهین کنم إن شاء الله هر کس آرزو شو داره بهش برسه اما دوست خودم امسال 5سال که داره آزمون ...

زیاد اهمیت نده ولش کن حسودیش شده😄

منم دلم میخاد سال ایندا تو دانشگاه فرهنکیان باشم معلم کوچولو ها باشم😃😎

از این ناراحتم که من چه رفتاری داشتم که اون به خودش اجازه ی تو هین داد

ملایمت

میدونه ادم منطقی صبور و سنجیده ی هستی که در لخظه جواب نمیدی نهایت ازش فاصله میگیری

اینجوری هم حرقش رو خالبگی کرده هم حرفش رو زده

اما اگه سلیطه بودی جرات نمیکرد تو چشمات نگاه کنه

احیانا اهل نی نی سایت نبوده؟😂😂😂😂 نه اون که بیکار نشسته تو خونه خوبه ولی معلم بده چون ۱۵ میلیون ح ...

کلا آدمی که هر کس پسرش زن میگیره رو عروس طرف عیب و ایراد میزاره دخترش شوهر می‌کنه رو داماد طرف عیب میزاره موندم که پدر و مادر بی عرضه ی ما که چرا هیچوقت دهنش و نیستن که اینطور به خودش اجازه تو هین نده 

ملایمتمیدونه ادم منطقی صبور و سنجیده ی هستی که در لخظه جواب نمیدی نهایت ازش فاصله میگیریاینجوری هم ح ...

اتفاقا من اصلا آدم  آرومی نیستم برعکس خیلی ام حاضر جوابم البته نه اینکه بی ادب باشم اما اون موقع که این حرف و زد اصلا کد مرده بودم زبونم قفل کرده بود نمی‌دونستم چی بشه بگم اما دارم براش 👌👌