2777
2789
عنوان

زن باش

441 بازدید | 21 پست

زل زده بودم به یک مرد اروپایی و با خودم می گفتم چه خوش تیپ!

ناگهان همسرش از در امد تو. توي کشتی نشسته بودیم.

در این مدت به زن ها زیاد نگاه نکرده بودم .اغلب زیاد به آدم ها نگاه نمی کنم، کلیت یک فضا بیشتر برایم جذاب است، یا گاهی جزئیاتی خیلی خاص در زنده ها و اشیا.

زن آن مرد توجه من را به خودش جلب کرد.

تمام تن، دست ها، پاهای او کک و مک داشت، اما او پیراهن راحت و دامن کوتاه پوشیده بود.

از آن روز به زنان بیشتری نگاه کردم، دختر رزوشن فلان جا که خیلی اضافه وزن دارد و نیم تنه می پوشد.

فلان زن که چند خال گوشتی روی سینه اش داشت اما لباس باز پوشیده بود.

رگ های واریس فلان زن و دامن کوتاهش.

با خودم فکر کردم چرا ندیده بودمشان؟

و اگر این ویژگی ها در بدن من بود چه اتفاقی رخ میداد؟

قطعا لباس باز نمی پوشیدم یا حتی هیچوقت لباس تنگ به تن نمی کردم مبادا چربی هایم بزند بیرون .

بعد به مردها فکر کردم، به زندگی هایی که از جسمانیت عبور کرده ، مردهایی که نمی گویند خال گوشتی ات را بردار، یک فکری به حال خط واریس ات بکن، زن چاق که نیم تنه نمی پوشد،ماه گرفتگی ات را درست کن.

ابروهات رو وردار خب! چرا نمیری لیزر؟ چرا نمیری خال گوشتی رو برداری؟ واااا، این چه هیکلیست؟

چقدر بيريخته طرف و ... چه کوتاهه. چه درازه .

دارم به معنای جهان اول و سوم فکر می کنم و به عبور....

و چه سخت که ما هنوز برای هم لباس می پوشیم ,برای هم رژیم می گیریم و جسم و فیزیک به بدترین شکل ممکن اولویت ماست، شبیه هم بودن،برای زیبا بودن!!

نداشتن خود باوری و اعتماد به نفس و مخفی کردن نداشته هایمان در پشت نقاب اندام وبینی های عمل شده ولبهای ......

چرا اینگونه شدیم ؟چرا در عین حالی که دیگران را همانجور که هستند نمیبینیم و دوست نداریم و احترام نمیگذاریم و....

اما تمام زندگیمان را بر اساس نگاهشان تنظیم میکنیم ؟؟؟

تفاوت ما با آنان فقط در منطقه جغرافیایی و وضعیت اقتصاد و... نیست که در طرز فكرمان است .

ما اسیر یکدیگر شدیم .اسیر نگاه یکدیگر و قضاوت های بیجای یکدیگر.

#تهمينه_حدادى

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن رو اصلا قبول ندارم به شخصه تناسب اندام و آراسته بودن برام مهمه آراسته بودن نه پلنگ بودن خخخ

عزیزم موضوع متن پذیرش و دوست داشتن خودمونه با تمام نقایصی ک داریمه وگرنه همیشه باید تلاش کزد در جهت بهتر شدن.. 

اولین تاپیکم هم راجع ب همین موضوعه

متن رو اصلا قبول ندارم به شخصه تناسب اندام و آراسته بودن برام مهمه آراسته بودن نه پلنگ بودن خخخ

نه منظورش بيشتر از ظاهر فكرمونه يعني از چيزي كه هستيم خجالت نكشيم وواقعا مردي پيدا بشه با تموم اين نقايض مارو بخاد قشنگه.... يه جورايي متاسفانه من خودم همينطورم و خودم رو قبول ندارم.... بيشتر در موزد اعتماد به نفس ونترسيدم از نظرات بقيه اس

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

هزاران لایک

مرسی از تو و نویسنده اصلی به خاطر این متن زیبا. 

واقعا لبخند رضایت زدم، 

آرزوم اینه جایی زندگی کنم که از جسمانیت عبور کرده باشند و از در کنار هم بودن، بودن با یک دوست خوب، بودن در کنار عزیزان و استفاده از مناظر و موقعیت های زیبا لذت ببرند. 

بدون ایراد گرفتن از هم، بدون دیدن چروک های صورت یکدیگر، که وقتی به هم میرسیم اولین حرف این نباشه که وای چقدر پیر شدی، وای چقدر چاق شدی، وای چقدر ....

"عبور از جسمانیت"... چه گام بلندی!!!!!

عزیزم موضوع متن پذیرش و دوست داشتن خودمونه با تمام نقایصی ک داریمه وگرنه همیشه باید تلاش کزد در جهت ...

اره درسته قبول دارم ولی بعضی وقتها یه سری نقص ها باید برطرف بشه مثلا بینی بد شکل ولی بعضی وقتها یک آدم میبینی که با حجم وحشتناک از آرایش اومده بیرون اون آدم خودشو دوست نداره 

وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪
هزاران لایک مرسی از تو و نویسنده اصلی به خاطر این متن زیبا.  واقعا لبخند رضایت زدم،  آر ...

بله درسته یه بار تو ی کتاب خوندم وقتی تو هر چهره ای تونستی خدا رو ببینی اونوقت تو حاکم موقعیت ها میشی ( کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین)

خیلی زیبا بودمهرسای عزیز

واقعا کاش همینطوربشه ولی متاسفانه درجهت عکس داریم پیش میریم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
اره درسته قبول دارم ولی بعضی وقتها یه سری نقص ها باید برطرف بشه مثلا بینی بد شکل ولی بعضی وقتها یک آ ...

عزیزم درسته که همه باید در حد توانشون آراسته و مرتب باشن

ولی شاید یه نفر بینی بزرگی داشته باشه یا مثلا یه خال گوشتی یا ایراد دیگه ای توی صورت یا بدنش که یا پولشو نداشته باشه جراحی کنه یا مثلا به دلیل بیماری قلبی منع عمل داشته باشه. اونوقت باید مدام اون ایرادشو ببینیم و بهش یادآوری کنیم که هم اوقات اونو تلخ کنیم هم وقت خودمونو!!!

یا یه کسی به خاطر مشکلات زندگی زود شکسته و پیر بشه، حالا شوهرش یا اطرافیانش مدام باید اینو بهش بگن و روحیه شو بدتر کنن، یا فقط همونطوری که هست دوستش داشته باشن و با هم خوش باشن؟

منظور اینه عزیزم

ببخشید طولانی شد

بله مهشید جان باید رو خودمون کار کنیم و ب بچه هامون اینو یاد بدیم 💖🌹

ان شالله نسل جدیدازماها آگاهتربشن عزیزم واین مسائل واسشون حل شده باشه🌷😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤