2777
2789

نه اصلا 

هدف وسیله رو توجیه نمیکنه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه چون زندگی کردن در غیر این صورت معنایی نداره پوچ پوچی وقتی قرار باشه به هدفت نرسی

حتی اگر غرور و شرفتو زیر پا بذاری؟

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.

ببین ماهیت سوالاتت اینجا تعیین کننده ست

مثلا الان خیلی از بلاگرها هدفشون اینه که به پول برسن و با بی آبرویی و دروغ و... به پول میرسن چون پول هدفشون هست نه حفظ ابرو و صداقت و... 

اما مثلا شما ی پیج پابلیک داری و میخوایی تبلیغ کنی با هدف کسب درآمد، اما هر دروغی نمیگی و کاری که باعث بی آبرویی ت بشه رو انجام نمیدی! چرا؟ چون حفظ ابرو و صداقت هدف بالاتری هست برات، شما پول رو فدای ابروت میکنی چون ابرو هدف بالاتری هست اما یکی ابرو رو فدای پول میکنه چون هدف بالاتر پوله 

به نظرم هممممه آدما برای رسیدن به هدف هر کاری میکنن اما هدف ها هم اولویت بندی دارن و ته ذهن ما هدفهای ناخودآگاهی هم هست 

حتی اگه غرور و شرفمو زیر پا بزارم وقتی هدفه نباشه و قرار باشه بهش نرسم غرور و شرف توی این دنیای مزخر ...

این خوب نیست فک کنم بهرحال ممنون

ببین ماهیت سوالاتت اینجا تعیین کننده ستمثلا الان خیلی از بلاگرها هدفشون اینه که به پول برسن و با بی ...

ممنون،ببین بعضی اخلاقیات و صفات هستن ک مانع رسیدن ب هدف میشن چطور میشه ب اون غلبه کرد

نه به هر قیمتی نه.خیلی چیزا ارزش نگه داشتن دارن ،مثل ابرو شأن و شخصیت کم غرور ،سلامت اخلاق

🌹🌹🌹🌹🌹