2777
2789

سلام

لطفا صادقانه تیو نظرسنجی شرکت کنید و راهنماییم کنید

من به تازگی وکیل شدم یعنی هنوز پولدار‌ نیستم

پدرم وضع مالیش خوبه و خانواده سرشناسی هستن

اما ظاهرزندگیمون سادس

توی روستا زندگی میکنیم و خانوادمم اهل رسیدگی به سر و وضع خونه نیستن

اما شیک میپوشن و خوب میخورن (متاسفانه اولویتشون شکم و خوشیه)

علتشم اینکه خودشون به این مسائل ظاهری توجه نمیکنن و شخصیت و خانواده و اصالت و... براشون مهمه

اما نمیپذیرن که شرایط جامعه به شکل دیگه ای شده

و مردم ظاهر بین هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا آقا پسری که دندان پزشک هستن

پدرشون هم دندانپزشک بوده من رو مدنظر داره

اما من بخاطر اینکه خونمون روستا هست و باوجود اینکه کار پدرم شهر هست اما روستا رو ترجیح میدن

و اینکه خونمون ظاهر بشدتتتت ساده و معمولی داره 

خانواده آدم های یک رو و ساده ای هستن

و اصلا اهل سیاست نیستن نمیخوام به این آقا جواب مثبت بدم

من پسر ندارم ولی برا بردارم یا دخترای خودم شان و رفتار خانواده ی طرف خیلی خیلی برام مهمتر از شغلشونه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

از نظر ظاهری من خیلی خاص نیستم ولی از آقا پسره سرتر هستم

و میدونم توی شهر کوچیکمون از دوستام تا خیلی از دخترا دنبال تور کردن این آقا هستن

خانوادشم میدونن دخترای دیگه ای که حتی پزشکی خوندن دندانپزشک هستن و.... از خداشونه همسرش بشن

و من این موارد باعث میشه اعتماد بنفسم کم بشه

و دوست نداشته باشم بهش جواب مثبت بدم

ببینید خانواده منو همه به نیکی ازشون یاد میکنن

ولی میگم ساده هستن یعنی اصلا بلد نیستن دروغ بگن یا سیاست به خرج بدن و مثلا ارزش بزارن و...

آدم های یک رو و انسان دوستی هستن

مثلا زیادی به آدما محبت میکنن زیادی گرم میگیرن و همین بارها باعث شده طرف خودشو اصطلاحاً دست بالا بگیره و خودشو بگیره برامون

که بازهم پدر مادرم براشون مهم نیست میگن مشکل از اونه نه رفتار ما

و با خودم میگم فردا روزی اینا بلد نیستن باکلاس رفتن کنن با اون خانواده

با این شرایطی که گفتید نه اما در کل وکیل خیلی بالاتر و با ابهت تر از دندان پزشکه

من تازه وکیل شدم یعنی قبولی جدیدم و یکسالی نیاز دارم تا بتونم خودمو یکم وکیل ببینم

البته من خودم دوساله شغل دیگه ای دارم و درحد ماهی ۲۰تمن درآمدمه 

یعنی واقعا پول این شخص برام مهم نیست

متاسفانه یکم دلم براش رفته😅

حالا آقا پسری که دندان پزشک هستنپدرشون هم دندانپزشک بوده من رو مدنظر دارهاما من بخاطر اینکه خونمون ر ...

اشتباه میکنی 

هیچوقت بخاطر خانوادت خجالت نکش 

اگه پسره خوبیه قبول کن

💎Married💎

من ۲۷سالمه آقا پسر ۲۹

از طرفی میگم صبوری کنم یکسال بتونم خودمو جمع و جور کنم ماشین بخرم( نه با درآمد وکالت چون یکسال اول معمولا درآمد خاصی نداره)

ولی واقعا سنم برام آزاردهنده شده

دوس ندارم توی سن ۳۰سالگی مادر بشم

اشتباه میکنی هیچوقت بخاطر خانوادت خجالت نکش اگه پسره خوبیه قبول کن

من بخاطر خانوادم خجالت نمیکشم

فقط دوس دارم شرایط به نحوی باشه که دوطرف از وصلت راضی باشن و نیازی نباشی کسی خودش رو سانسور کنه

یعنی دوس دارم شخصی وارد زندگیم بشه که بتونه وجه مثبت خانوادمم ببینه