2777
2789
عنوان

عمل زیبایی چشم

92 بازدید | 12 پست

سلام خانوما 

من میخوام عمل بلفاروپلاستی با لیفت شقیقه انجام بدم 

دوران نقاهتش چجوریه؟ 

کسی انجام داده؟ 

کسی نیست تو خونه پیشم باشه 

خودم میتونم کارامو بکنم ؟ غذا که از بیرون میگیرم ولی حموم رفتن و اینا 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂

هزینش چقدره 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلفا میکنی دیگه لیفت شقیقه نکنیا لیفت کن بلفا نکنبلفا کن با نخ لیفت کن صورتتوشقیقه درد دارهمن خودم م ...

اخه بلفا فقط پف پلکو برمیداره 

من چشمام حالت افتاده داره باید لیفت بشه 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
بلفا میکنی دیگه لیفت شقیقه نکنیا لیفت کن بلفا نکنبلفا کن با نخ لیفت کن صورتتوشقیقه درد دارهمن خودم م ...

نخ دوامی نداره 

منم دلم میخاد انجام بدم نگران رد بخیه هستم راستی هزینش چقدره

بلفا ۱۵ 

با لیفت شقیقه و پیشانی تقریبا ۳۰ تومن بشه فکر کنم 

اخه بلفا فقط پف پلکو برمیداره من چشمام حالت افتاده داره باید لیفت بشه

خب ت نخ بندازی خیلی حالت چشمت تغییر میکنه منم چشمام یکم افتادس

اخه بنظر من لیفت شقیقه ادمو مصنوعی میکنه🤦🏻‍♀️

باز نخ تا دوسال میمونه باز میشه شارژش کرد

بلفارو فقط برای پلکای افتادست؟ من پلکام افتاده نیست فقط میخوام چشمام حالت کشیده داشته باشه بلفارو ان ...

برای پف پلکه 

برای افتادگی لیفت شقیقه خوبه 

خب ت نخ بندازی خیلی حالت چشمت تغییر میکنه منم چشمام یکم افتادساخه بنظر من لیفت شقیقه ادمو مصنوعی میک ...

این دکتر که میخوام برم کارش خیلی طبیعی و خوبه 

نخ دوسال فکر نکنم بمونه میگن زود جذب میشه 

بازم نمیدونممن خودم ترجیحم لیفت با نخهان شالله ک با دل خوش و تن سالم عمل کنی عزیزممممم

ممنون عزیزم🌱