خانمادخترمن کلاس اول هست اول بایه دخترخانوم دیگه ای نشسته بودن گویاباهم بحث کردن بعدمعلم اومددخترمن روجابجاکردمن هیچی نگفتم بردش یه جای دیگه که دوروزبعددوباره ازاونجاهم جابجاش کرده میزپشتی دخترم این هفته که گذشت همش میگفت من جامودوست داشتم یکی ازهمکلاسیام میگفت بایدجای رزبشینم خانمم جاشوبامن عوض کردانگاردخترمن وهمش میچرخونه به معلم گفتم میگه اجازه بدیدمن باتوجه به شرایط کلاس تعیین کنم کی کجابشینه گفتم شرایط کلاس فقط برادخترمن تغییرمیکنه؟دومین باره جای دخترمن روعوض کردید اینطوری سرخورده میشه با اولی بحث شددخترمن جابجاشد دومی هم یکی دیگه گفته میخام اونجابشینم اینطوری که نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
باتجربه هاتون لطفاراهنماییم کنید خیلی ناراحتم ازاین موضوع به نظرتون شنبه برم مدرسه باهاش صحبت کنم؟ای ...
نه عزیزم نرو دخترت خیلی کوچولوعه هنوز ولی بهش بگو خودش به معلمش معترض شه
اگر بازم دیدی هی داره جاشو عوض میکنه معترض شو
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
ازهمین ناراحتم که هرچی میشه دخترمن روجابجامیکنه بعداین روبهونه کردکه با بغل دستش بحث کردن من بهتون نگفتم ولی دخترم میگه اون گفته من باید بیام جای رز جاموعوض کرده دخترم الکی نمیگه
شما مطمئنی جای بقیه بچه ها عوض نمیشه؟معلما اول سال چون شناختی از دانش آموز ندارن تو یکی دو ماه اول س ...
الان میرم مجدد فبلم هارونگاه میکنم ولی تاجایی که بدونم کسی روجابجانکرده ازاین حرصم میگیره به حرف همکلاسیش جای این روعوض کرده بعداعتراض کردم میگه من باتوجه به شرایط کلاس تغییرمیدم خب فقط جای دخترمن تغییرمیدی بدم میاداز معلم هایی که نبعیض قایل میشن بین بچه ها
میگه گفتم ولی خانوم گفته چون همکلاسیت دوست داره جلوبشینه توبروجای اون حالابهش میگم میگه دخترت عاقله ...
من دخترم کلاس چهارمه. و همیشه تو این چهار سال. معلما تو جلسات گفتن که بچها همیشه. به جاشون اعتراض دارن. لطفا خانوادها دخالت نکنن. اتفاقا دیروز هم جلسه بودیم و معلمشون گفت که. من بچهارو چرخشی. میکنم که. دلزده نشن
ازهمین ناراحتم که هرچی میشه دخترمن روجابجامیکنه بعداین روبهونه کردکه با بغل دستش بحث کردن من بهتون ن ...
ی شاگرد دارم هی میره خونه به دروغ حرف میزنع ک اذیتش میکنن.. ما مانش اومد با من دعوا که بچه منو اذیت میکنن شما باید بچها رو بزنی نمره کم بدی😐و قبل ورود من زده بود تو گوش یکی از شاگردا دیگم و من قاطی کردم براش که چرا بچه مردم زده.دروواقع ندیده بودم کسی بچش اذیت کنه...بند کتونیش خودش باز میشده میرفته میگفته فلانی کرد.بند کیفش شل و سفت شده رفته گفته بچها کردن و مادرش سر این چیزا بی ارزش اومد هم بچه دیگری رو زد هم ب من توهین کرد