2777
2789

شما چه برندی داشتید که راضی یا ناراضی بودید 

فقط برند ایرانی باشه که تو بازار موجود هست

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"

طرفشویی پاکشوما عالیه.

لباسشویی دوو لایف دارم خیلی راضیم.

یخچال من الکترواستیل دارم اما اسنوا یا دوو رو توصیه میکنم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلویزیون به هیچ وجه ایرانی نخر.اونای دیگه رو ایرانی معرفی کردم و خیلی خوبن.اما تی وی ایرانی اصلا بدرد نمیخوره.

اگر بتونی و پول داشته باشی سونی بخر و شک نکن.اگر کمتر پول داری ال جی یا سامسونگ.

سمت ایرانیها نرو 

تلویزیون به هیچ وجه ایرانی نخر.اونای دیگه رو ایرانی معرفی کردم و خیلی خوبن.اما تی وی ایرانی اصلا بدر ...

ممنونم عزیزم از نظرتون

اخه الجی و سامسونگ‌ به سختی پیدا میشه و میگن احتمال تقلبی بودنش زیاده

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
ممنونم عزیزم از نظرتوناخه الجی و سامسونگ‌ به سختی پیدا میشه و میگن احتمال تقلبی بودنش زیاده

از جای خوب بخری و ضمانت داسته باشه تمومه.

ایرانیها بدرد نمیخورن من دو بار چوبشو بدجور خوردم.فوقش تا دو سال بر ات کار کنه اونم با کیفیت افتضاح.من دو بار ایرانی خریدم و هر بار به علط کردن افتادم.

اخرین بار سونی خریدم از کیفیت تصویرش کیف میکنم و خداروشکر مشکلی نداره اصلا

از جای خوب بخری و ضمانت داسته باشه تمومه.ایرانیها بدرد نمیخورن من دو بار چوبشو بدجور خوردم.فوقش تا د ...

اره واقعا در کیفیت سامسونگ و الجی که شکی نیست 

مچکرم که وقت گذاشتید راهنمایم کردید