2777
2789
عنوان

تجربه از درمان شقاق

118 بازدید | 4 پست

خب خب اول از همه بگم بهتون که در مرحله اول تحمل نکنین برین دکتر 

ولی اگه نرفتین میتونین این کارو رو کنین 

برین داروخونه و یه شربت لاکتولز بگیرین با یه پماد انتی فیشر باریج 

حواستون باشه مصرف هر کدوم روزی دوباره بعد از بیداری و قبل از خواب 

شربتو باید یه قاشق مرباخوری با یه لیوان اب کامل بخورین 

اگه یبوست دارین اذیتتون میکنه یکم چون زخمم دارین ولی تحمل کنین 

پمادم اپلیکاتور داره ولی استفاده نکنین ک زخمتونو بدتر نکنه 

یه هفته ای بهتر میشین ولی دو هفته مصرف کنین 

داخل رژیم غذاییتون حتما میوه و سبزیجات و سالاد بزارین همیشه ۸ لیوان اب بخورین 

ناشتا خاکشیر با اب ولرم معجزس 

بعد از دو هفته مصرف شربتو نصف کنین یعنی روزی یه بار و ادامه بدین 

بعد برین از داروخونه یه صابون کالاندولا بگیرین با یه پماد عسل از شرکت نیکا یا هرشرکت دیگه پماد ترمیم کنندس واسه زخمه 

دیگه صبحا ک بیدار میشین مقعدتونو با صابونه بشورین و پماد ترمیم کننده بزنین و شبا انتی فیشرو بزنین انقدر ادامه بدین که خوب خوب بشین و زخمتون از بین بره 

دعام کنین زودی خوب میشین :))))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط راهش پماد رکتول هس . عااااالیه

بیزون زدگی و خونریزی داشتی؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیزون زدگی و خونریزی داشتی؟

بیرون زدگی رو برطرف نمیکنه . برا خونریزی هم چند روزی غذای نرمتر و مایعات بخورید یبوست کمتر بشه بعدش اینو مطرف کنید خیلی خوب و موثره

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏