2777
2789
عنوان

بهترین شغل برای یک زن چیه

137 بازدید | 14 پست

تو این زمان توی ایران

چه شغلی حرفه ای هنری برای زن بهتره

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

معلمی

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس داشتم خانه‌دار باشمخستم‌ازکار و مستقل بودن و قوی بودن

منم کار سخت رو دوست ندارم

فعلا مجردم مجبورم برم سرکار

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
من خودم معلم هستم به نظرم برا خانوم بهترین شغله

شما از فرهنگیان رفتین؟

آزمون دبیری میتونم بدم نمیدونم قبولیش راحته یانه

شما از فرهنگیان رفتین؟آزمون دبیری میتونم بدم نمیدونم قبولیش راحته یانه

نه من از طریق آزمون استخدامی سال ۹۵ وارد شدم.قبولیش هم بستگی داره چقدر درس بخونی 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نه من از طریق آزمون استخدامی سال ۹۵ وارد شدم.قبولیش هم بستگی داره چقدر درس بخونی

عه میشه راهنماییم کنین

منابع عمومی و تخصصیش؟

شما خودتون چقدر خوندین؟ مصاحبش اینا چجوریه

عه میشه راهنماییم کنینمنابع عمومی و تخصصیش؟شما خودتون چقدر خوندین؟ مصاحبش اینا چجوریه

عزیزم من ۸ سال پیش آزمون دادم الان خیلی چیزا عوض شده‌.کلا روند کارهاشون فرق کرده.من چون اطلاعاتم بالا بود حدود یک ماه بکوب خوندم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت