2777
2789

حنا+قهوه+لیمو ترش+یکم زرچوبه 

باهم قاطی میکنید موادو بعد میزنید به موهاتون 

یه رنگ قهوه ای شکلاتی روشن خوشگلی میده به موهاتوووون🥲🥲

من بعد چند بار زدن رنگ موهام خیلی خوشگل شد هر کی میبینه فکر میکنه رنگ کردم

این دستورو من از یه دختر مغربی یاد گرفتم♥️🥲

امتحانش کنید😍

عاشقش میشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام بوره

بزنم زشت میشه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

موهای خودتون چه رنگی بود؟

ریزش هم درمان میکنه؟

چند ساعت روی موهاتون موند؟

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

من راستش هر موقع میزنم حنا تازه خیس میدم خالص میزنم‌ موهام و کف پام رنگشم خوبه کف پام قرمز میشه ولی چند روز بعد میره موهامم تو افتاب مشخصه حناس ولی این ترکیب تو. هم جذابه تست میکنم واست کامنت میزارم