2777
2789
عنوان

بیاین ببینین جواب مادر شوهرم و چی بدم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 72 پست

اتفاقا اسی خیلی خوب جواب دادی

چیزی نمیگفتی سوارت میشد

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

کار درستی کردین عزیزم، در مورد بچت با کسی تعارف نداشته باش 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بدم میاد از این اخلاقاشون که باید نوها رو با خودشون ببرن این ور اون ور.😒

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
درست نیست بچه بدون پدر و مادرش جایی بره، روزی نیست یه مراجع نداشته باشم که تو کودکی ابیوز شده باشه

پس اینجوریه نباید خونه ی مادرش هم میفرستاد اگه نوه ی مادرشه نوه ی مادر همسرشم هست

بهش بگو شما پسر ۳۰ساله آن رو که زن دادی ول نمیکنی.من چطور بچه ۳ساله ام رو ول کنم.

یا بهش بگو

اگه قرار بود بچه من اونجا باشه خودمو دعوت می‌کردند 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

وای مشکل داره این زن

چه گیری داده

منتظرع چیزی بگی تا دعوا کنه باهات

تو با محترم جوابشو دادی نمیدونم چرا عصبی شد

مطمئن باش با شوهرت صحبت کنه پرش میکنه از حرفاش 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

هر چقدر ک شما مادرشی و نسبت خونی داری باهاش به همون اندازه چ بسا بیشتر خانواده همسرت با اون بچه نسبت ...

عجب...نزدیک تر از مادر به فرزند هیچ کسی تو این دنیا نیست 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خوب بفرستش بچه رو،الان دوستای همسرتم بیاد اون بچه خسته میشه حوصله شم سر میره چه اشکالی داره بره خوب

دوست شوهرم دوقلو داره بچم تنها نیست 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
پس اینجوریه نباید خونه ی مادرش هم میفرستاد اگه نوه ی مادرشه نوه ی مادر همسرشم هست

این دیگه به صلاحدید خودش و همسرشه