2777
2789
عنوان

همش تو یوتیوب و اینستاگرامه

189 بازدید | 11 پست

شما به بچه هاتون از چند سالگی اجازه ی دسترسی به شبکه های اجتمای مثل یوتیوب و اینستاگرام رو میدید؟ برا پسر 9 ساله مناسبه به نظرتون؟؟؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه مناسب نیست

نظرتون درباره ی مامان شاغل و تحصیل کرده ای که این اجازه رو به بچش میده چیه؟؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترم4 سالشه و این عادت بد رو از باباش یاد گرفته همش کلیپهای بچه های هندی یوتیوب رو نگاه میکنه و واقعا بعضی وقتا هندی صحبت میکنه یا اداشونو در میاره اصلا خوب نیست از گوشی خودم فیل ترشکن و یوتیوب رو قطع کردم گوشی باباش هست با اون میبینه اما محتوای یوتیوب و اینستا اصلااصلا خوب نیست یه جوری از سرش بنداز به یه چیز دیگه وابستش کن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

در هر صورت ۹سال خیلی زوده اینیستا چه برسه یونیوب که از اینیستا بدتره خب برنامه های ایرانی براش نصب کن مثله روبیکا و شاد و سروش

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
در هر صورت ۹سال خیلی زوده اینیستا چه برسه یونیوب که از اینیستا بدتره خب برنامه های ایرانی براش نصب ک ...

عزیزم من خودم اجازه نمیدم بهش. اما چه فایده. اون گوشی داره و بچه ی منم همش با اون هست. الان یه چیزی داشتن میدیدن شاخ درآوردم. فقط صداشو شنیدم. خیلی بد بود. من خودم حتی اینستای خودمو پاک کردم تو گوشی من نبینه/. اما اون بچه هم خودش گوشی داره هم ف یلتر شکن و هم هر جور شبکه ی اجتماعی. واقعا به نظرم از یه مادر تحصیل کرده این چیزا بعیده. من چه جوری بفهمونم کارش بده. این حجم از بی خیالی . آسیبشو فقط بچه ی خودش نمیبینه بچه ی منم میبینه 

عزیزم من خودم اجازه نمیدم بهش. اما چه فایده. اون گوشی داره و بچه ی منم همش با اون هست. الان یه چیزی ...

خب به بچت بگو نبینه گوش نمیده؟

به مادرش بگو یا گوشیو وقتهایی که با بچه توعه ازش بگیره یا نمیزاری دیگه بچت با بچش باشه والا 

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
خب به بچت بگو نبینه گوش نمیده؟به مادرش بگو یا گوشیو وقتهایی که با بچه توعه ازش بگیره یا نمیزاری دیگه ...

عزیزم مامانش پرستاره. خیلی وقتا شیفته و نیست. این جوری سر بچشو گرم میکنه. بچه ی منم شده میره خونه ی اونا یا اون میاد. اکثر اوقات با هم هستن. میخام یه جوری نشه که مامانش از من ناراحت بشه. یا فک کنه برا بچش تعیین تکلیف میکنم. بچه ی منم خوب اینجا نبینه خونه ی اونا که میبینه.خودشم یوتیوب با اون وضعیت فجیحش. 

خب به بچت بگو نبینه گوش نمیده؟به مادرش بگو یا گوشیو وقتهایی که با بچه توعه ازش بگیره یا نمیزاری دیگه ...

نه بابا بچم تو این مورد گوش نمیده حرفمو. همسایه ایم و رفت و آمدشو نمیتونم محدود کنم. از بچگی با هم بزرگ شدن

هیچی بچه بدبخت میشه وبی علاقه به درس 

پسرمن ۱۳ سالهشه ۴ماهه بهش گوشی دادم اینستا نصب کرده یکسره سرش تو گوشیه هر شب باهاش ریاضی کار میکنم به زود یه جمع وصرب انجام میده امروز امتحان داشته ۲ سوال جواب نداده انقد حرص خوردم فشارم بالا رفت وتپش قلب گرفتم دیگه موندم واقعا چکار کنم 

زندگی زیباست
نه بابا بچم تو این مورد گوش نمیده حرفمو. همسایه ایم و رفت و آمدشو نمیتونم محدود کنم. از بچگی با هم ب ...

فقط خدا کمکمون کنه با این وضع من که نا امیدم از بچه م‌حرف گوش نمیکنه مردم پول میدن معلم خصوصی میگیرن ما مثل معلم خصوصی خدمتشیم ولی گوشش بدهکار نیس فشارم بالا رفته سرم درد گرفته میخوام خودمو بزنم 

زندگی زیباست