2821
2789

متاسفم

برات کاری از دستم برنمیاد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصل پزشکی جهان ریشه اش از ایران بوده و طب از ایران به یونان و بعدا به کل جهان رفته و کتابای ابن سینا همه جا ی دنیا تدریس می‌شده تا اینکه رضا شاه طب ایران رو سرکوب کرد و طب غربی رو جایگزین کرد

تو ایران هست یعنی علمیه😂

تو کل دنیا هم هست،عموی همسرم آلمان زندگی میکنه پیش پزشک طب سنتی میره ،کره و ژاپن هم اکثرا طب سنتی کار میکنن خنده ی مسخره وارت هم برای خودت نگه دار دانشمند

اصل پزشکی جهان ریشه اش از ایران بوده و طب از ایران به یونان و بعدا به کل جهان رفته و کتابای ابن سینا ...

طب سنتی مال زمان خودش بوده و ابن سینا دانشمند بزرگی بوده ولی در زمان خودش. 

الان هرچیزیشو که درست باشه علم تایید کرده بقیه معتبر نیست

تو کل دنیا هم هست،عموی همسرم آلمان زندگی میکنه پیش پزشک طب سنتی میره ،کره و ژاپن هم اکثرا طب سنتی کا ...

طب سنتی هر کشور فرق میکنه 

صرفا براساس تجربه بوده نه ازمایش

طب سنتی مال زمان خودش بوده و ابن سینا دانشمند بزرگی بوده ولی در زمان خودش. الان هرچیزیشو که درست باش ...

کلا روش تشخیص و درمان و پایه و اساس طب ایرانی متفاوت از طب مدرن هست.یه سبک کاملا جداست .بله بعضی چیزا تغییر کرده شکی توش نیست ولی اینطوری نیست که اون طب مقدمه براین بوده باشه و طب مدرن کامل شده ی طب سنتی باشه.چیزی که الان پیشرفت کرده جراحی ها و تجهیزات و... هست که اینا جزو پزشکی نیستن در اصل.ولی طب ایرانی بر پایه مزاج های چهارگانه بدن رو بررسی می‌کنه و این مختص ایرانی ها بوده و هست(چینی ها یه چیزای تقریبا مشابهی دارند) که طب غربی بیشتر علامت درمانی میکنه.مثلا شما خارش داشته باشه طب غربی داری ضد خارش بهت میده ولی علت رو اغلب درمان نمیکنه با قطع دارو بر میگرده ولی طب ایرانی بر پایه رفع علت کار می‌کنه .علت رو که درمان می‌کنه شما دیگه خارش نداری.در ضمن این دوتا در کنار هم کامل تر هستن

ابن سینا یه چیزایی رو هزار سال قبل گفته که مقالات علمی جدید الان دارن تاییدش میکنن.مثلا یه سری از سردرد ها رو علتش رو گوارشی میدونسته و درمان میکرده ولی الان تازه مقالاتش در دنیا چاپ شده و اینا هم به همین نتیجه رسیدن!

2825
2823
2791
2779
2792