2777
2789

این حرف شاید خودخواهانه باشه ولی لطفاً به امید تغییر و عشق با شخصی که مشکلات روحی اعم از افسردگی حاد، پارانویا ، دوقطبی و وسواس شدیدو غیره داره ازدواج نکنید. 

من و شما هم ممکنه رگه های از بیماری‌ها و اختلالات روان داشته باشیم مثلاً افسردگی خفیف ولی از زندگی نزدیم.

من کاملا قبول دارم که باید به عزیزمون که درگیر بیماری روحیه کمک کنیم ولی چند سال؟! اگر اون شخص همراهی نکنه تا چند سال میتونی اون فضای مسمومی که ایجاد می‌کنه رو تحمل کنی؟! 

در کنار کسی بمون که برای خوب شدنش تلاش کنه.

اگر با کسی بمونی که هر روز تو باتلاق فرو میره و دستشو گرفتی ، اونی که فرو می‌ره فقط خودش نیس تورو هم با خودش می‌کشه داخل. 

بیماریهای روحی اگر درمان نشن بین افراد یه خونه میگردن. فرد ضعیف بعدی رو پیدا میکنن و پدرشو در میارن. 

فضای خونه وقتی اون فرد بیماریش اوج میگیره مثل مراسمای غمگین میمونه. تو نباید ناراحت باشی ولی نمیشه که ناراحت نباشی. فضا برات ایجاب می‌کنه که تو هم افسرده باشی.

لطفاً خودخواه باشین. 

اگر با چینن اشخاصی زندگی میکنید بپذیرید و حرصشونو زیاد نخورین اگر کمکی خواستن کمک کنید ولی خودتونو فداش نکنید.

اگر میخواید وارد زندگی چنین اشخاصی بشید( دوستی ، ازدواج و ...) صبر کنید و دنده عقب برگردین.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نمیدونم چی بگم راست میگی

من با یکی دوست شدم دوقطبی بود انقدر سعی کردم کنارش بمونم ولی به خودم فقط ضربه زدم حتا سابقه ی بستری شدن هم داشت

امیدوارم همشون بهتر شن🤦🏼‍♀

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.