2777
2789
عنوان

یبوست نوزادان

101 بازدید | 4 پست

سلام مامانای گل.روزتون بخیر.من پسر گلم رفته تو۷ ماهگی.پسر من بعد از ماه اول دچار یبوست شد بطوریکه هرچی دارو گیاهی و داروی شیمیایی بود من روی پسرم امتحان کردم.ولی الان که دوروزه غذا خور شده خدارو شکر شکمش کار میکنه.مامانا اگر این مشکل رو نوزادتون داشت اصلا نگران نباشین.من خیلی بالای سر پسرم گریه میکردم که یکدفعه پسرم چی شد.چون ماه اول شکمش راحت کار میکرد.مخصوصا اگر شیر خودتونو میخوره.فقط بچه رو دست کاری نکنین.من اشتباهم این بود که صبر نداشتم و سر سه روز با گذاشتن پسرم تو تشت آب گرم یا شیاف صابون مقعدشو تحریک میکردم.

البته شربت انجیری هم که خودم درست کردم با انجیر و قند خیلی کارساز بود.اگه سوالی داشتین در خدمتم.چون خودم خیلی نگرانی الکی کشیدم خواستم تجربه ام رو باهاتون درمیون بگذارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسرمن هم دقیقا مشابه نی نی شما بود منم کارای اشتباه شماروانجام دادم ولی از وقتی غذا کمکی. دادم خوب شد، فقط اگه میشه دستور اون شربتی که گفتی بده شاید به درد خودم بخوره، ممنون که به اشتراک گذاشتی تجربتو 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 

سلام.شبتون بخیر.اول گذاشتم انجیرها با آب یکساعت بپزه.بعد چون خود انجیر واسه نوزاد ضرر داره انجیرها رو برداشتم و توی آبی که تو قابلمه باقی مونده بود قند ریختم حالا بسته به مقدار آب باقیمانده داره من زیاد آب ریخته بودم.حتما هم قند بریزین چون آب قند مسهله.بعد گذاشتم به قوام بیاد تقریبا مثل شیره نبات.البته از شیره شل تر.همین.بعدش هربار خواستم به پسرم بدم من۵ قاشق چایی خوری رو تو۱۲۰ سی سی آب میریزم و فقط هم یه نوبت در طول روز میدم چون شربت انجیر خواب آوره.

انشالله نی نی هامون همیشه سالم باشن😘