hhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5485 عنوان امتحان دینی دهم 417 بازدید | 29 پست امتحان دینی از ۲۰ نمره ۱۷.۵ شدم حالم خرابه 😢اخه خیلی خونده بودم البته سطح سوالات معلم مون سخت بود به طوری که هیچ کس ۲۰ نگرفت چنان ناراحت ام نمیتونم درس بخونم 😭 1403/07/26 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss8181 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1909 عه چه اشکال دارههمیشه که نباید خوب بوداینم نمره بدی نیس اگه زیاد حساسی دفعه بعدی جبران کن مهم نمره نیس مهم اینه تو خوندی برا نمره ناراحت نباش هیچوقت ولی سعی کن نمره پایین نیاری فدات و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5139 اصلا نگران نباش منی که نهمم اینا همه بیست بودم الان نمره هام ۳و۴و... این افت تحصیلی همه دارن البته اینه تورو ک نمیشه گفت افت چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 17196 چاشکالی داره .منم امتحان رباضی گرفتن ازم . ۶سوال بود .دوتاشو فقط درست جواب دادم. شابد ۱ نمره بگیرم گلا. دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 17196 اصلا نگران نباش منی که نهمم اینا همه بیست بودم الان نمره هام ۳و۴و... این افت تحصیلی همه دارن البته ا ... بابد چیکار کرد؟ من رباضیمو گند زدم..فکرکنم بزور ۲ بشم دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
hhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5485 عه چه اشکال دارههمیشه که نباید خوب بوداینم نمره بدی نیس اگه زیاد حساسی دفعه بعدی جبران کن مهم نمره ن ... اخه تا الان نمره ام اینقدر پایین نشده همیشه ۱۹ یا ۲۰ میشدم نمیدونم این امتحان چم شده بود 😢
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5139 بابد چیکار کرد؟ من رباضیمو گند زدم..فکرکنم بزور ۲ بشم بابا منم درسای اصلیم مثل فیزیک و زیست و گند زدم خیلی سطح سوالاش سخت بود اولشه هنوز عیبی نداره فکر نکن برا مهم نیست منی که همه نمره هام عالی این نمره ها رو دارم میبینم ولی خب این افت و همه دارن کمکم درست میشه چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
miss8181 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1909 اخه تا الان نمره ام اینقدر پایین نشده همیشه ۱۹ یا ۲۰ میشدم نمیدونم این امتحان چم شده بود 😢 وایییی چه اشکال داره مهمه اینه همیشه عالی بودی سعی کن پایین ۱۷ نیاری منم دیروز جغرافیا رو ۱۷ شدم حالا باید زانوی غم بغل بگیرم 😂 و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'
hhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5485 وایییی چه اشکال داره مهمه اینه همیشه عالی بودی سعی کن پایین ۱۷ نیاری منم دیروز جغرافیا رو ۱۷ شدم حال ... نه بابا زیر ۱۷ بشم درجا خودکشی رو میکنم 😂واقعا تو الان جغرافیا رو ۱۷ شدی ناراحت نیستی و انگیزه ات رو از دست ندادی ؟😢
miss8181 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1909 نه بابا زیر ۱۷ بشم درجا خودکشی رو میکنم 😂واقعا تو الان جغرافیا رو ۱۷ شدی ناراحت نیستی و انگیزه ات ر ... زیادی نمره براتتت مهمه دختراز اول سال تا الان خداروشکر نمره پایین نداشتمفقد دیروز جغرافیا ۱۷ شدم که بنظرم من بد نیسمن کلی خونده بودم ولی سطح سوال معلم خیلی سخت بود چرا انگیزمو از دست بدم با یه نمره اخع😑تا اخر سال کلی فرصت هس برای جبران و نمره و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'
hhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5485 چاشکالی داره .منم امتحان رباضی گرفتن ازم . ۶سوال بود .دوتاشو فقط درست جواب دادم. شابد ۱ نمره بگیرم گ ... روی نمرات ام خیلی حساس ام به شدت 😢مثلا بقیه بچه های مدرسه مون وقتی از ۵ نمره ۳ میشن خوشحالن بعد من ۴.۵ شده بودم ناراحت بودم که چرا ۵ نشدم 😭😢
hhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5485 زیادی نمره براتتت مهمه دختراز اول سال تا الان خداروشکر نمره پایین نداشتمفقد دیروز جغرافیا ۱۷ شدم که ... از کلاس اول تا الان که کلاس دهم هستم نمرات ام خیلی برام مهمه 😂
hhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5485 اصلا نگران نباش منی که نهمم اینا همه بیست بودم الان نمره هام ۳و۴و... این افت تحصیلی همه دارن البته ا ... از ۲۰ نمره ۳ یا ۴ میشی؟
hhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5485 چنین چیزی تا سه سال خیلی اتفاق میافته نباید ناامید شی ادمی هستم که درجا ناامید میشم 😢