2777
2789

خودم به کل تغییر کردم دلم نمیخواد جایی برم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماقبلا هرروز مهمونی بودیم ن رسمی ها خودمونی اصلا بدون دعوت راحت بودیم الان کلا فرق کرده رسمی شده از ...

هر روز که ن ولی با دوستام هر 5 روز یه مهمونی دوستانه میگیریم باهم یا تولد و اینجور چیزا

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

تغییر نکرده نه مهمونی میاد نه میریم😂

شما تکلیفت چیه بالاخره😅تواون تاپیک گفتی مهمونی دعوت میشین نمیرین همه میفهمن الان میگی کلادعوت نمیشی راستشوبگو دیگ آقااا

شما تکلیفت چیه بالاخره😅تواون تاپیک گفتی مهمونی دعوت میشین نمیرین همه میفهمن الان میگی کلادعوت نمیشی ...

خب مسافرت بود قضیه 

مسافرتو که سالی یبار میریم گفتم دقیقا همون موقع که نیستیم یکی میمیره یا یه چیزی پیش میاد یه دعوتی هستش 

بعدش این درمورد روابط خانوادگی بود که مثلا عمو عمه خاله بیان خونه که ما اصلا خونه همدیگه نمیریم

اگه کسی عروس بشه یا بمیره همو میبینیم تو مراسمش 

عشقم منظورم خاله دایی و فامیله دوست

هر دو هفته ی بار میریم😂😂

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن