2777
2789
عنوان

سقط تو هفته پنج چجوریه

1101 بازدید | 19 پست

دیشب درد داشتم با خونریزیو لخته رفتم سنو دادم گفت کیسه بارداری دیده نشد و گفت سقط شده از دیشب دیگه نه درد دارم نه خونریزی درحد لکه بینیه فقط مامانم میگه بعداز سقط خونریزی شدیده دکترمم گفت بتارو تکرار کن الان ازمایش دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته شش سقط داشتم، بشدت خونریزی و درد، بوی خون فوق العاده بد، یه بویی مثل منی بدتر،

لخته های بزرگ مثل جگر دفع میشد، تا ۴۰شب هم چون باقیمانده داشت هرروز  دلدردی شبیه پریود و دفع یه تیکه ،

من امتحان نکردم ولی میگن ممکنه تا چهل روز بی بی چک مثبت شه.

هرروز هم خونریزی داشتم، مثل زمان زایمان

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

منم از صبح خون ریزی دارم، ولی ساک دیده شده، چون زود سونو دادم گفته جنین هنو دیده نمیشه.

ینی منم سقط کردم؟؟؟؟؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

من هفته شش سقط داشتم، بشدت خونریزی و درد، بوی خون فوق العاده بد، یه بویی مثل منی بدتر،لخته های بزرگ ...

ن واس من اینجوری نبود یک ساعت درد داشتم و چندتا لخته بزرگ دفع شد بعدش دردم اروم شد بعدشم اصلا خون نیومد

منم از صبح خون ریزی دارم، ولی ساک دیده شده، چون زود سونو دادم گفته جنین هنو دیده نمیشه.ینی منم سقط ک ...

نه نه ایشالا که سفت سرجاشه واس من سنوشکمی انجام داد و گفت هیچی نیست نصف شب بودو دکترش عصاب نداشت نمیدونم والا

ن واس من اینجوری نبود یک ساعت درد داشتم و چندتا لخته بزرگ دفع شد بعدش دردم اروم شد بعدشم اصلا خون نی ...

منم اولین سقطم همینجوری بود ولی یه هفته خون ریزی داشتم تا اخرش لکه بینی شد

منم از صبح خون ریزی دارم، ولی ساک دیده شده، چون زود سونو دادم گفته جنین هنو دیده نمیشه.ینی منم سقط ک ...

نون ریزیت چه جوریه؟ تیره است یا روشن؟؟ 

خواهشا جایی نرو بگیر تو خونت دراز بکش حتی نشین بخواب دراز کش باش

سونو شکمی دادی؟ یا واژینال

نون ریزیت چه جوریه؟ تیره است یا روشن؟؟ خواهشا جایی نرو بگیر تو خونت دراز بکش حتی نشین بخواب دراز کش ...

تیره هست.

تیره خوبه یا بد؟

برام تکرار آز بتا نوشته، بعد گف برو سونو واژینال.

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ن واس من اینجوری نبود یک ساعت درد داشتم و چندتا لخته بزرگ دفع شد بعدش دردم اروم شد بعدشم اصلا خون نی ...

عجیبه ک خون نداشتی ولی درد فقط لحظه ای ک دفع کنی داری.

من چون کامل دفع نشده بود یهو میدیدی یه درد شدید میپیچید تو دلم و پاهام، بعد ک میرفتم میدیدم ی گوشت قد یه عدس دفع شده، دوباره آروم میشدم،

لحظه سقطمم ک عجیب بودم، دو بسته نوار رو در کمتر از نیم ساعت پر کردم بعدش دیدم فایده نداره از رو  بند رخت یکی از تابهامو آوردم گذاشتم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌