2777
2789
عنوان

حمام نمک با نمک حمام

95 بازدید | 7 پست

کیا استفاده کردن از نمک حمام برای پاکسازی بدن

کامنت بذارین بعدا میام‌میخونم

هر کس اطلاعات داره بذاره

ب درد بقیه هم میخوره 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
رفتی حموم ؟؟؟؟

درباره نمک نظر بده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چه نظری بدم . میخواستم یاد بگیرم چه جوریه شما هم که رفتی . دعوا داری؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم چ دعوایی

اول پست جوابت استیکر خنده و شوخی گذاشته بودم امانمیدونم‌چرا نیومده و پاک شده 

ببین جاشم خالیه 

ببخشید اگ اینطور برداشت کردی

از همه اونایی ک تا الان شهید شدن، بیشتر از همه دلم برا السنوار سوخت. شهید واقعی شدانقد گفتن رفته تون ...

من از مرگ و شهادت و کشته شدن هر قهرمان ازاده ای ک در راه خدا و وطن و دینش و یا جان انسانهای دیگه از دنیا میرن بسیار ناراحت میشم

قهرمانان واقعی در هر کشور و هر دین و هر مذهبی