2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10752 بازدید | 252 پست
کور میکنه آدمومن دوستام میکردن همشون عینکی بودن شماره چشم هم بالاا

خخخخ 

اره به همه چی ضرر میزنه 

من به دین و مذهبش کار ندارم ولی وقتی خدا یه چیزی و میگه حرومه و ضرر داره قطعا یه داستانی پشتش هست 

نمبشه هم عیب گرفت چون واقن دسته خود ادم نیست خدا خودش به همه نگا کنه 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انصاف کن خواب عالی تره😅

ن بابا چیش بهتره

خیلی داغونم سره این قضیه مستاصل شدم نمیدونم چیکار کنم

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

اگه ضرر نداشت میگفتم سرترالین یا یه ارامبخش دیگه رو امتحان کنیلعنتی ادمو چوب خشک میکنه...فاقد هرگونه ...

دکتر واسم اسنترا یا همین سرترالین نوشت فقط و فقط بخاطر اینکه گند میزنه تو میل جنسی نخوردم 

واقعا حیفه ، اینکه از لحاظ جنسی گرم باشی واقعا یه اپشن بزرگه

🏃🏻‍♀️

چقدر حس بدیهه برای ی خانم باز سعی کن چیزای گرم بهش بدی بخوره

اصلا ربطی نداره

روزی ی کیلو خرما میخوره ولی اصلااااا

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

دکتر واسم اسنترا یا همین سرترالین نوشت فقط و فقط بخاطر اینکه گند میزنه تو میل جنسی نخوردم واقعا حیفه ...

واقعا خوبه گرمی 

ولی فقط موقع متاهلی دیگ کاش مجردی نبود  یهو برای هر دو تو متاهلی بوجود میومد😂😑

واقعا خوبه گرمی ولی فقط موقع متاهلی دیگ کاش مجردی نبود یهو برای هر دو تو متاهلی بوجود میومد😂😑

اره تو مجردی میتونه زیاد اذیت کنه ولی واقعا حیفه با دارو و چیزای دیگه خرابش کنی

🏃🏻‍♀️

نمیگم این چیزایی ک گفتی خوب نیست ولی خب تو دنیای ما تو کشور ما کسی که ندارع ، دیگه نداره نمیتونه دیگ ...

قبول ندارم حرفتو

همه خیانت کار نشدن

خیلی ها رو من و شما خیانت کار میکنیم

قبول دارم زندگی سخت شده آدم ها (از جمله خودمون ، زن و مرد هم نداره) دیگه صاف و ساده نیستن، ولی اینطوری هم سیاه نیست....

رفاه هم تعریف داره.... و به نظرم آرامش از رفاه مهم تره...

حرص و چشم و هم چشمی و مدام نگات به سفره بقیه بودن با اینستا و غیره،  باعث میشه از داشته هات لذت نبری. آدم ناشکر هم هم برکت از زندگی ش میره، هم عقده ای میشه. هررررچه قدرم که داشته باشه...