2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10752 بازدید | 252 پست
🙂🙂🙂سن منم داره میزنه رو دور تند ۲۱ سالم میشه ی ماه دیگ‌خیلی عجیبه این پروسه ی سن

بعد بیست این شکلیه تلاش کن جا نمونی انقد تلاش کن که شبا از درد پا نتونی بخابی رشد اش تو ده سال آینده خودشو نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسان درست ک تو هم نسلای ما متاسفانه خیلی کمههمه دنبال سواستفاده و رابطه کوتاه مدتنیاهم بی عرضن

با این تفاسیر چاره ای جز تحمل و صبر نداری گل

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
از کجا متوجه میلت میشی؟منم مجردم ولی واقعا تاحالا متوجهش نشدم۲۶ سالمهیعنی سردم؟

مگه میشههههه؟

من از سن خیلی کم میفهمیدم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

از کجا متوجه میلت میشی؟منم مجردم ولی واقعا تاحالا متوجهش نشدم۲۶ سالمهیعنی سردم؟

دگ یهو به فکرش میفتی 

حس عجیبی میاد سراغ آدم 

کاش تجربش نکنی بنظرم 

این حسو تا وقتی ک ازدواج کنی 

چون ادم بعدش خودشو سرزنش میکنه

چرا من تا چند سال بعد از ازدواج اصلا نمیدونستم ارضا شدن و خودارضایی چجوری هست🙄

شوهرتم ب فکرت نبود ینی؟ 

چندسالته مگ

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مثل نیاز به آب و غذاست و طبیعیه و لازمه.

حتی اگر گم اشتها ترین هم باشی، بالاخره یه کم غذا لازم داره بدنت....

من معیارهامو پایین آوردم ۲۰ سالگی ازدواج کردم. ترم ۳ پزشکی بودم.

و وااااقعا ، واقعا کللللی حالم بهتره.

زندگی مشترک کلا که سخته ولی من به دو سه تا معیار اصلی اکتفا کردم و ترجیح دادم انقد خودمو اذیت نکنم.

الآنم خییییییلی سختی ها داشتم و دارم. مخخخصوصا مالی.

ولی عوضش تمرکزم بیشتره آرامشم بیشتره. تو سن کم بچه دار شدم . لذت هایی رو چشیدم که خیلی ها تو سن من نچشیدن....و واقعا خوشحالم که ۲۰ سالگی ازدواج کردم. لذت رابطه با همسر تو ۲۲ سالگی مثلاً ، واقعا از ۲۷ سالگی که الان هستم، بیشتره. 

الآنم چند ماه مونده به فارغ التحصیل شدنم.

دوستام میگن خوشششش به حالت هم متاهلی هم بچه داری. ولی من میگم هرررکسی می‌تونه زود ازدواج کنه درصورتیکه سخت گیر نباشه یکی م تنبل و بی مسئولیت نباشه. و باور دارم هرکس ازدواجش دیر شده، تقصیر خودشه. مگر یک درصد استثنا