2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون باهاتون اینکارارو میکرد باهاش چطوری بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 90 پست
کلا همشون خیلی اذیتم کردن مخصوصا برادرشوهرم که عید نوروز بخاطر بدهی فوش ناموسی بهم میداد بیام هاش هس ...

قطع ارتباط....نشد کم کردن ارتباط..

والسلام

به زندگیم خوش اومدی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم وقتی باردار شدم اصلا دکتر نرفتم  هر شب قبل از اینکه بخوابم دعا میکردم از ته قلبم که خد ...

خداروشکر ایشالا سایه ی عمر بالا سرش باشه خوشبخت بشه

این روزا فقط منتظر ی معجزه کوچولوام   

عزیزم.سعی کن یه جوری از ذهنت بیرونش کنی...منم یه مدت کارای خانواده شوهرم جلو چشمم که میومدن.عصبانیت سرتا پامو میگرفت..تصمیم گرفتم تا اومدن تو ذهنم ناراحت بشم.زود یه صلوات میفرستادم فکرمو جای دیگه میبردم..واقعا آدم تا جای کسی نباشه نمیتونه خوب درک کنه..این چند کلمه تایپ کردن کجا ثانیه به ثانیه زندگی کجا...از خدا کمک بگیر...

5 ماهیه اصلا حرف نزدم  ولی هی همش زنگ میزنن مامانم اخه به مامانم چه ربط داره شماره مامانممم داد ...

به مادرتون بگو به هیچ عنوان تلفن ایشونو جواب نده...

به زندگیم خوش اومدی....
عزیزم.سعی کن یه جوری از ذهنت بیرونش کنی...منم یه مدت کارای خانواده شوهرم جلو چشمم که میومدن.عصبانیت ...

هفت ساله هرکار میکنم موقع تنها شدن فکرشون میاد سراغ راستشم بگم ی هفته بیش مستند از کرمانشاه نشون میداد اینقدر دلم واسشون تنگ شد که خواستم زنگ بزنم ولی یهو بشیمون شدم خداروشکر زنگ نزدم

پس برو و محل نزار..ی گوشت در یکی دروازه...بی اعتنای کامل...سخته ولی باید بتونی

برادر شوهرم همش چاقیم رومسخره میکنه حتی جلو فامیل ولی اصلا جوابش نمیدم ولی بانگاهم هزارتا بدوبیجا بهش میگم

خداروشکر ایشالا سایه ی عمر بالا سرش باشه خوشبخت بشه

ممنون از دعای قشنگت 

توام امید به خدا باشه اون اگه بخواد همه چی ممکن میشه

از تک تک دوستای نی نی سایتی عزیزم میخوام که برای منم دعا کنید تا خدا حاجت منم بده🙏 (این تنها آرزوی منه)خداجونم برام معجزه کن خسته شدم از این وضعیت خدایا منو تو آغوش پر مهرت بگیر) ۱۸آبان ۱۴۰۲
به مادرتون بگو به هیچ عنوان تلفن ایشونو جواب نده...

اخه نمیشه بی احترامی  میشه جواب ندی منم بهش گفتم میگه تا تو تواون خانواده ای باید احترامشون رو بگیریم

ممنون از دعای قشنگت  توام امید به خدا باشه اون اگه بخواد همه چی ممکن میشه

منم میگم خدا بخواد میده ولی بچه میبینم بیرون خیلی غصه میخورم سال قبل گربه ها صدا میدادن بخیالم بچه اس گذاشتنش و رفتن اینقدر تا برسم دم درخونه دعا کردم بچه باشه بزرگش کنیم بعد دیدم گربه ای  

منم میگم خدا بخواد میده ولی بچه میبینم بیرون خیلی غصه میخورم سال قبل گربه ها صدا میدادن بخیالم بچه ا ...

😔😢

از تک تک دوستای نی نی سایتی عزیزم میخوام که برای منم دعا کنید تا خدا حاجت منم بده🙏 (این تنها آرزوی منه)خداجونم برام معجزه کن خسته شدم از این وضعیت خدایا منو تو آغوش پر مهرت بگیر) ۱۸آبان ۱۴۰۲
منم میگم خدا بخواد میده ولی بچه میبینم بیرون خیلی غصه میخورم سال قبل گربه ها صدا میدادن بخیالم بچه ا ...

عزیزم ایشالا خدا دامنت رو سبز میکنه ناراحت نباش خواهری دکتر چی گفته بهت؟