2777
2789

مثلا از وقتی دیده من روتین پوستی دارم رفته خریده و ازم میپرسه چی بحرم

حالا مرتب نمیزنه ولی رفته خریده

باشگاه رفتم حالا فاز باشگاه رفتن برداشتن

گیره ابشاری خریدم گفته منم میخوام

خرد کن خریدم رفته خریده

حالا اون روز هواپزمو دیده میره میخره

نکه فک کنم باهام تو رقابته یا من باهاش رقابتی دارمااا ولی گاهی وقتا تو ذهنم چیزای منفی میاد

چیکار کنم؟

زن بدی هم نیس ولی سیاست داره

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکی منم اینطوری بود؛ 

نه که هر موقع  مهمونی داره؛ کل ظرف و ظروفای منو باید ببره.😑

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
احتمالا خیلی قبولت داره که ازت تقلید میکنه

امیدوارم

البته سنش زیاد نیست و ۴۳ سالشه و قبل اینکه من عروسشون بشم چون دختر نداشتن و مذهبی بودن خیلی کارارو انجام نمیدادن و انگار تازه تو خانوادشون این مسائل وارد شده و تابو ها شکسته شده

و منم قصد بد بودن ندارم و سعی میکنم براش کادو های خوب و جوون پسند بگیرم

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

مادرشوهر من از وقتی ازدواج کردیم خودشو کوبیده از نو ساخته خونشو کلا عوض کرده هرچیم من بخرم از لباس و طلا میره شبیهشو پیدا می‌کنه میخره حتی ب شوهرم میگف اون حلقه ای ک برا زنت گرفتی برا منم سفارش بده صداشم نازک میکنه 

تمام این کارا هم خرجشو همسرم میده

بنظرم لازم نیس زیاد حساس باشی شاید سلیقتو قبول داره و تقلید میکنه الگوبرداری میکنه

با مرص خوردن چیزی حل نمیشه بیخیال باش

عزیزم دوستت داره و تو یه جورایی براش الگویی. باهاش مهربون باش، مطمن باش قصد بدی نداره

امیدوارم

البته سنش زیاد نیست و ۴۳ سالشه و قبل اینکه من عروسشون بشم چون دختر نداشتن و مذهبی بودن خیلی کارارو انجام نمیدادن و انگار تازه تو خانوادشون این مسائل وارد شده و تابو ها شکسته شده

و منم قصد ندارم بد باشم 

فقط یکم انرژی منفی تو ذهنم بود

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
کجا میبره؟

خونش؛ که مهمونیشو از سر باز کنه؛ باور کن هر وقت مهمونی داره ؛ کل زندگی من بهم میریزه؛ انگار من مهمونی دارم.

ظرفای اضافیمو جمع کردم؛ ولی بخاطر مهمونیاش باید بردارم 😒

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
خونش؛ که مهمونیشو از سر باز کنه؛ باور کن هر وقت مهمونی داره ؛ کل زندگی من بهم میریزه؛ انگار من مهمون ...

ینی از جهاز تو استفاده میکنه؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘