2777
2789
عنوان

تعبیر خواب (بنظرتون چه معنی میده)

53 بازدید | 9 پست

خواب دیدم که داخل یه خونه ای بودم که انگار یکم اشنا بود با چند نفر که یادم نمیاد یه دفعه از زیر سنگ و آوار یه جسد زنو کشیدن بیرون هر چی گشتم معنی پیدا نکردم ذهنمو درگیر کرده اگه چیزی میدونین بگین 🤍

زنه ناشناس هم بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زلزله یا جنگ منم خواب دیدم با دوستام تو خرابه ها بودیم یه پسره با قلوه سنگ پرت کرد سمتمون عین سگ مید ...

یعنی میخواد جنگ شه بعدم اد من باید خوابشو ببینم عجیبههه انسان برگزیده شدم انگار 💀😂

عزیزم جسد زن در خواب دیدید

شما از اینجای زندگیتون رضایت کامل ندارید یا از چیزی خشنود نیستی و ناراحتی، احساس پیروزی نمیکنی..

میتونه از دست یک نفر باشه، میتونه از شغل و حرفه و کاری ک داری باشه و...

جسد زن رو از زیر آوار بیرون کشیدن و شما دیدید، شما ترس از وقوع یا پیشامد یک اتفاق رو دارید..

حالا دیگه نمیدونم تو خواب ترس داشتید یا عتدی بودید یا بعدش رضایت و خشنودی بوده یا ترس و وحشت و گریه...

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
مرسی عزیزمم💗💗💗 فقط ترس و وحشت خالی بود

اون چیزی ک باعث فکر و خیال و ترس و ذهن آشفته تون شده، زیر خروار ها خاک بوده و سما داری توسط یه سری ادمها یا خاطرات یا کارها، اونا رو زنده میکنی..

شاید هنوز ناراحتی داری که تو گوشه ذهنته

همون مثل آتیش زیر خاکستر

هر آن ممکنه روشن بشه و از زیر آوار بیرون بیاد و اذیتتون کنه

ذهن و فکر و روانتون رو ب هم بریزه

گذشته رو باید یه جایی رها کنی بالاخره

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
اون چیزی ک باعث فکر و خیال و ترس و ذهن آشفته تون شده، زیر خروار ها خاک بوده و سما داری توسط یه سری ا ...

اره واقعا..

ممنون عزیزممم 💗 واقعا خیلی خوب توضیح دادی