2777
2789
عنوان

از دیدن یکی به شدت حالم بد نیشه

139 بازدید | 6 پست

من یه دختر خاله داشتم خیلییییییی باهاش صمیمی بودم و اندازه خواهر نداشتم دوستش داشتم وابسته یودم شدید بهش بعد اون اصلا خوشش از من نمیومد و من توی درس خیلی کمکش میکردم خسلی هواشو داشتم بدون اون هیچ جا نمیرفتم بعد از ازدواج بردارم چون خواهر اونو نگرفتیم و غریبه گرفتیم افتادن لج باهامون و اون توی مهمونی جلو همه فامیل گفت من باتو حرفی ندارم گمشو من کارم شد گریه من نمیتونستم  بدون اون زندگی کنم واقعا خیلی بهش وابسته بودم وقتی قهر یودیم خودم باهاس اشتی میکردم و خلاصه اینجوری حالا  که میبینمش یا حرفش میاد اصلا نمسدونم چرا عصبی میشم و دست و پاها سر میشن و سرگیجه میگرم و نفسم به زور بالا میاد و شدید حرص میخورم بعد خونشون روبروی کوچه ماس للان رفتم کافینت بعد داشتم میومدم دیدم با خالم سوار ماشین شدن اصلا ناخداگاه حالم بد شد بدنم شروع کرد لرزیدن وسر گیجه داشتم وفتس خواشتم بیام اون سمت خیابون ماشین میخاست بزنخ بهم نسمدونم چیکار کنم انقدر وابسته م بهش همش فکر و ذکرم شده اون همش گریه مسکنم از اینکه باهام اینجور رفتار کرد اون شب من هسچس نگفتم و وفقط مهمونی رو ترک کردم و من به خاطر دوزی ازش چند بار حتس خودکشی کردم حالم خیلی بده چسکار کنم

وای ولش کن اینو چه پر روعه دختره 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میبینم سلامش میکنم جوابمو نمیده بی تفاوت رد میصه بدتر روانی میشم

مگه عشق عاشقیه ... توهم برین بهش سلام نکن واقعا راست میگم ی مدت تو بد باش باهاش اینقدر این فرد برا خودت بزرگ نکن ارزش نداره

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

مگه عشق عاشقیه ... توهم برین بهش سلام نکن واقعا راست میگم ی مدت تو بد باش باهاش اینقدر این فرد برا خ ...

بخدا دشت خکدم نیست چون از بچگی باهاش بزرگ شدم وحشتناک بهش وابستم الان که قهریم هر روز وشب بهش فکر میکنم