2777
2789

اول جنس پوستت رو بشناس 

دوم حدود بودجه ات رو مشخص کن 

و سوم اینکه اکثر محصولات پوستی ازمون و خطاست ، یعنی امکان نداره چیزی که روی صورت من عالی بوده دقیقا همون نتیجه رو برای شما هم داشته باشه ، چون تغذیه و سبک و محیط زندگی هم علاوه بر جنس پوست مهمه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

@میاااا  

عزیزم لطفا بیا و مثل همیشه راهنمایی کن🎀🙏🏻😘

پوستم مختلط و گندمی هست روی گونه هام لک و منافذ دارم لکه هام قهوه ای هست و داخل منافذها تیره هست یک روتین مناسب پوستم بهم معرفی میکنی؟ خیلی ممنونم😘😍🎀

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتین پایه:شوینده،تونر،دورچشم،آبرسان،مرطوب کننده،ضدآفتاب

اگر مشکل پوستی داری که ضدلک،ضدجوش،نیاسینامید یا ویتامین سی هم باید استفاده کنی بعد تونر از رقیق به غلیظ استفاده کن

اگر بافتشون از آبرسانتم غلیظ تر بود بعد آبرسان بزن

🌸🌸

@میاااا عزیزم لطفا بیا و مثل همیشه راهنمایی کن🎀🙏🏻😘پوستم مختلط و گندمی هست روی گونه هام لک و منا ...

سلام عزیزم

روتینی که همه باید داشته باشن میسلار و شوینده و تونر و ابرسان و ضدآفتاب هست .

حالا برای منافذتون بهتره که هیالورونیک و نیاسینامید هم به روتین اضافه بشه و تونر خیلی تاثیر داره تو از بین رفتن منافذ و جلوگیری از جوش .

میسلار بایودرما عالیه اگه قیمت مناسب میخواین گارنیر خوبه

شوینده کوزارکس عالیه ویتالیر قیمتش مناسبه و خوبه 

تونر انوا عالیه اگه قیمت مناسب میخواین ویتالیر محشره 

ابرسان کلینیک عالیه ابرسان برایت مکس قیمتش مناسب تره 

ضدافتاب سنتلا یا سیسپرسا 

نیاسینامید اوردینری محشره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزمروتینی که همه باید داشته باشن میسلار و شوینده و تونر و ابرسان و ضدآفتاب هست .حالا برای منا ...

عزیزم یک دنیا متچکرم ازت🤗😍😘

خیلی گلی😘😘😘

از کجا بگیرم که اصل باشه؟

و یه یوال دیگه ترتیبش چجوریه؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزم یک دنیا متچکرم ازت🤗😍😘خیلی گلی😘😘😘از کجا بگیرم که اصل باشه؟و یه یوال دیگه ترتیبش چجوریه؟

فدات عزیزم❤️

من فقط سایت ادترولی و عسل بانو و ریحا رو میدونم که اورجینال هستن .

۱ میسلار 

۲ شوینده 

۳ تونر 

۴ سرم ها

۵ ابرسان 

۶ ضدافتاب

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فدات عزیزم❤️من فقط سایت ادترولی و عسل بانو و ریحا رو میدونم که اورجینال هستن .۱ میسلار ۲ شوینده ۳ تو ...

سلام عزیز دلم🤗😍😘

خیلی گلی🤗🤗🤗

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتی♥️