2777
2789

خانوما من عجیب فکرم آشفته شده بخاطر ی سری بلاهایی ک پشت سره هم اومد ب سرم مثل ی بدبیاری

حالا زندگیم خوبه ولی روانم بهم ریخته حالم بده شبا خاب بد میبینم فکرم آشفتس انرژی منفیم به حدی زیاده در حد خفگی

نمیتونم بخابم بیدارشدنم تو اوج نا امیدیه

وقتی بیدار میشم ب زور باط پتو رو میکشم رو سرم ک خوابم ببره ک فکرو خیال نکنم وقتیم میخابم خواب های خیلی بدی میبینم

چکار کنم با دارو درمان میشم

اسم قرص ک خوردین چی بوده لطفا راهنماییم کنید خدهرانه

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

برو روانپزشک 

اگه نمیتونی فعلا فلوکستین ۲۰ بخور روزی ۱ دونه 

پوکساید ۵ وقتی اضطراب داری 

و شبی یه نصفه کلونازپام ۱ برای خواب ملاتونین هم خوبه برای خواب قرص سبکیه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
برو روانپزشک اگه نمیتونی فعلا فلوکستین ۲۰ بخور روزی ۱ دونه پوکساید ۵ وقتی اضطراب داری و شبی یه نصفه ...

دستت دردنکنه باز ب معرفت شما جواب دادی

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.