2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

عزیزم ببخشید تاپیکت قفل بود اونجا نتونستم جواب بدم

نه اینا حرف یه عده آدم دروغگو هست

دقت کرده باشی زود از شهر خودش تعریف کرد 

به خاطر یه سری مسائل حسادت دارن و تحمل تعریف شنیدن ندارن

شما خیالتون رااااحت اینجا از لحاظ امنیت و آرامش عالیه

هیچ حاشیه هم نداره حرف یه عده رو از مجازی باور نکنید

🌹🌹🌹

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
عزیزم ببخشید تاپیکت قفل بود اونجا نتونستم جواب بدمنه اینا حرف یه عده آدم دروغگو هستدقت کرده باشی زود ...

تو هر تاپیکی اینجورا پیدا میشن ک ضد حال بزنن براتون مهم نباشه 

من خودم ترکم اهل زنجان و ساکن تهران ، اکثرا شهرارو گشتم تبریز هم دوبار با همسرم اومدم قبلا بدی ندیدیم خداییش 

منتها مراغه تا حالا نیومده بودیم و شرایط مامانمو آبجیمم خاص بود واقعا نگران بودیم ک الحمدلله فقط داره تعریف میکنه از مردمان مراغه و تبریز 

عزیزم ببخشید تاپیکت قفل بود اونجا نتونستم جواب بدمنه اینا حرف یه عده آدم دروغگو هستدقت کرده باشی زود ...

در ضمن من ندیده و نشنیده چیزیو باور نمیکنم خیالتون راحت ، پشت سر زنجانی ها هم ی سری حرفا میزنن ک اصلا من و ایل و طایفه م تعجب میکنیم 😂 

تو هر تاپیکی اینجورا پیدا میشن ک ضد حال بزنن براتون مهم نباشه من خودم ترکم اهل زنجان و ساکن تهران ، ...

قربونت برم

انشالله همیشه موفق باشین

اینا از یه قوم خاصی هستن که البته همه شون این مدل نیستن 

اتفاقا موارد ناهنجار خیلی توشون دیدم. ما ها چون باهاشون زیاد برخورد داشتیم می‌شناسیم 

تو ظاهر هم عالی باشن اصلا اصلا قابل اعتماد نیستن

ولی تبریز کلا خیلی دوس دارن تورک ها رو. بگید تورکید خیلی تحویل میگیرن

دیگه واقعیت ها همینه که گفتم. 

موفق باشید 

قربونت برمانشالله همیشه موفق باشیناینا از یه قوم خاصی هستن که البته همه شون این مدل نیستن اتفاقا موا ...

فدات عزیزم من اصلا نمیخواستم تاپیکم ب حاشیه کشیده شه یا قومیتی شه ک 😂 ولی خب در مقابل نظرات مخالف هم گارد نمیگیرم و رد میشم چون نمیخوام آرامشم بهم بخوره شمام نادیده بگیر از این ب بعد کسی ک عقل داره خودش خوب و بد و میبینه 

اعتمادم ک حتی نمیشه ب بهترین آدمم تو این زمونه اعتماد کرد با وجود اصرارهای فراوونشون ک میخواستن ب مامانم جا بدن قبول نکرده مامانم ، شب و ک مونده خوابگاه پیش آبجیم از صبح ساعت ۷ هم تو نماز خونه ی راه آهنه تا ۱۲ شب ک وقته بلیطشه 😥

در کل از اینکه دیدیم آبجیم بین آدمای خوب افتاده خیلی خوشحالیم 😍