2777
2789
عنوان

چجوری طلاق بگیرم با بچه دوساله

271 بازدید | 13 پست

شوهرم خیلی وحشیه دست به زن داره جوری ک دیشب تا صب من از کمر درد خوابم نبرد بهم میگه برو چون اخرش زیر دست و پام کشته میشی

من خانوادی خودم وضعشون خوبه منتها مشکل بچمه ک ن خانوادم قبولش میکنن ن اینام بچه رو بهم میدن(ک خب حضانتش میدونم تا ۸ سال با منه

خودمم بدون بچه م یک ثانیه م نمیتونم

میشه راهنمایی کنین خاهرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرورم خیلی خرد شده این وسط همش میگه این بلاهایی ک من سرت اوردم هرکی دیگه بود خیلی وقت بود رفته بود 

ینی نمیدونع من بخاطر بچم موندم همین الانشم دارم با گریه تایپ میکنم خیلی دلم میخاد الان وسایلمو جم کنم برم شهرمون 

۸ ساعتم فاصلس کاش دست دخترمو میگرفتم میرفتیم😔

غرورم خیلی خرد شده این وسط همش میگه این بلاهایی ک من سرت اوردم هرکی دیگه بود خیلی وقت بود رفته بود ی ...

برو خدمات قضایی مهریت بزار اجرا..یک سوییتم اجاره کن چند روز برو داخلش

دلیل رفتارش چیه؟

۲ روزه سر دخترم ک همشم تقصیر مادرشوهرم بود

من به شوهرم گفتم فقط احترام میخام اونم میگه مادرم باهات هرجوری حرف بزنه لیاقتته

دخترمو میخام از پوشک بگیرم از پی پیش میترسه اون شب مادرشوهرم جلو مهمونا کلی حرف بد بارم کرد ک خاک تو سرت با این بچه بزرگ کردنت معلوم نیس چیکارش کردی ک اینجوری گریه میکنه منم اومدم خونه با شوهرم جرو بحث ک دیگ نزار اینجوری باهام حرف بزنن چون بار هزارمشه سر بچم باهام دعوا میکنن

۲ روزه سر دخترم ک همشم تقصیر مادرشوهرم بودمن به شوهرم گفتم فقط احترام میخام اونم میگه مادرم باهات هر ...

این رفتارش مال دوروزه؟

یعنی دو روزه که به این نتیجه رسیدی؟

قبلش رفتارش خوب بوده یا قابل تحمل بوده؟

دخترت دخترت دخترت

این رفتارش مال دوروزه؟یعنی دو روزه که به این نتیجه رسیدی؟قبلش رفتارش خوب بوده یا قابل تحمل بوده؟دختر ...

همیشه دست به زن داشت سر هر موضوعی و همیشه بهم گفته هرکی جای تو بود این زندگسو قبول نمیکرد

همیشه دست به زن داشت سر هر موضوعی و همیشه بهم گفته هرکی جای تو بود این زندگسو قبول نمیکرد

نمیدونی چه مرگشه؟

زن دیگه؟

بهرحال شما یه نقطه مشترک بزرگ دارین.دخترتون.اگه اونو دوست داشته باشه امیدی به اصلاحش هست.مشاوره خیلی کمک می‌کنه.

هیچ چیزی بدتر از یه مرد بداخلاق که روی زنش دست بلند می‌کنه نیست.اما شما هم آخرین راه حلتون طلاق باشه.

سعی کنین درستش کنین اما اگه بخواد ادامه بده هم حتما حتما مهریه رو بذارین اجرا.این حق شماست.