2777
2789
عنوان

دخترمو ببرم پیش دوستش

96 بازدید | 12 پست

دخترم الان کلاس اوله

وقتی پیش دبستانی بود یه دوست خیلی صمیمی داشت،

ما اسباب کشی کردیم اومدیم یه محله خیلی دورتر از اونا

بخاطر این مدرسه دخترم عوض کردیم

الان چند وقت یکبار یاد دوستش می افته و بی‌قراری می‌کنه که میخواد ببینتش

بنظرتون ببرم دوستشون ببینه هوایی میشه؟

یا کلا نبرمش تا فراموش کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر با مامانش هم دوستید هر از گاهی توی پارک قرار بزارید تا ببینن همو کوچولوها فکر نکنم مشکلی باشه

میتونیم تو شهربازی نزدیک خونه اونا قرار بزاریم قبلاً میبردیمشون اونجا

با مادرشم خیلی صمیمی نیستیم ولی بگم اونم میاد

میتونیم تو شهربازی نزدیک خونه اونا قرار بزاریم قبلاً میبردیمشون اونجابا مادرشم خیلی صمیمی نیستیم ولی ...

خب فکر نکنم اشکالی داشته باشه چون دخترتون خیلی کوچولوعه ممکنه اذیت بشه به خاطر دلتنگیش 

بازم هر جور خودتون صلاح میدونید با توجه به روحیه دخترتون:)

الان ۵ماهه دوستشون ندیده ولی بهم خیلی میگه می‌خوام برم پیش دوستمالآنم میگفت کاش اسباب کشی نمی کردیم ...

ببرش ببینه دوستشو دلش تنگ‌ شده خب

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

الان ۵ماهه دوستشون ندیده ولی بهم خیلی میگه می‌خوام برم پیش دوستمالآنم میگفت کاش اسباب کشی نمی کردیم ...

به مرور فراموش میکنه، اما ببری هی ازت میخاد باز ببریش، دوست جدید پیدا کنه، راحت فراموش میکنه

من نمیبردم.دوست جدید پیدا کنه یادش میره

دوست جدید و صمیمی پیدا کرده

ولی بازم دلش پیش اون دوستشه

با اینکه خیلی کوچک بودن خیلی باهم خوب بودن ،حتی یکبارم باهم حرفشون نشده بود 

واقعا موندم چیکار کنم

نمی دونم ببرم ببینه با توجه به اینکه راهمون دوره بازم میتونم ببرم ببینه یا نه

دوست جدید و صمیمی پیدا کردهولی بازم دلش پیش اون دوستشهبا اینکه خیلی کوچک بودن خیلی باهم خوب بودن ،حت ...

نبر عزیزم.بحث یکی دو بار نیست که.دو روز دیگه باز دلتنگ میشه.میگی دورین دیگه پس در هر حال نمیتونی زود زود ببری