2777
2789

بازار دانلود کردم ایتا و شاد هن نصب شد ولی شرکت نصب نشد زد با دستگاه شما سازگار نیست تلگرام و اینستاگرام هم از بلوتوث انتقال دادم نصب نشد از زاپیا هم نشد 

اندروید ۱۴ تروخدا راهنماییم کنید 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم دو ماه پیش خریدممشکلی ندارم چند خریدی

اول از همه از کجا نصب کردی تلگرام و اینستا رو ؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

فیلتر ندارم ار اونجا نصب کنم

حتما نسخه قدیمی اون برنامه ها توی بازار هست نصب نمیشه

خب نصب کن فیلت ر شکنو اینستا و تلگرام میخوای خب میخواد بالاخره 

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

حتما نسخه قدیمی اون برنامه ها توی بازار هست نصب نمیشهخب نصب کن فیلت ر شکنو اینستا و تلگرام میخوای خب ...

از کجا نصب کنم خب