2777
2789
عنوان

حالم بده از دست تنبلی های شوهرم

439 بازدید | 47 پست

کم آوردم از دستش. من خودم سرکار میرم. شوهرم متاسفانه کارش دست خودشه. یه وقتایی میره یه وقتایی یهو میبینم چند روز نمیره.

کافیه چند میلیون پول داشته باشه دیگه انقدر تنبلی میکنه که حد نداره. عادت داره صفر بشه.

تو خونه میمونه از صبح حتی یه کار بانکیم داشته باشه نمیره. من عصری میرم میبینم آشپزخونه کثیف خونه کثیف صدبار بهش گفتم تو که خونه ای تمیز کن. فقط میگه باشه بعد که گیر میدم میگه فردا میگه بعدا.

آخرین بار دیگه گریه کردم قهر کردم بهش گفتم تو هیچکاری تو خونه نمیکنی و ... قبول کرد ازون وقت فقط موقع ظرف شستن میگم میاد آب میکشه. یا هی میپرسه چیکار کنم.ولی بازم همونه.

دیروزم باز اومدم دیدم کثیفه اومدم تو اتاق میگه حالت چرا اینجوریه نشستم باز دوباره بهش گفتم این چه وضعیه مگه خونه تو نیست و...

به زور قبول کرد ولی باز گفت فردا.

کارشم بهم دروغ میگه میگم کی میری میگه فردا فرداش میشه میگه نوبتم نشد.

اینم بگم من برای خونه خیلی کم خرج میکنم ولی برای خودم لباس و وسیله چیزی بخام خودم میگیرم اونم اصرار میکنه پولشو بگیر ولی نمیخام. 

الان اعصابم داغونه میدونم باز برم خونه باز خوابه و خونه کثیف....

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

وسایلی که میخری ازین به بعد پولشو بگیر که زیاد پول تو دستش نمونه پاشه بره سر کار بعدم همون پولو چند وقت یه بار بده یه نفر بیاد جلو چشمش تمیز کنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ولی مرد گشاد رو نمیشه درست کرد ، مادرش باید از اول تربیتش میکرد

مادرش اگه فهم ودرک زندگی داشت توسن بالا طلاق نمیگرفت ده سال اینو ول کنه بره

اشتباه میکنی ازش پول نمیگیری 

حتی اگر نیاز نداری به پولش ، ازش بگیر پس انداز کن 

اینجوری هم می‌فهمه که توهم نیاز مالی داری و بفکر میشه 

و هم تو پس انداز می‌کنی ، و هم شوهرت پولاشو به باد نمیده

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

وسایلی که میخری ازین به بعد پولشو بگیر که زیاد پول تو دستش نمونه پاشه بره سر کار بعدم همون پولو چند ...

یه بار یه نفر اینو بهم گفت که پول بدم کسی بیاد تمیز کنه. تا حالا نکردم نمیدونم بدتر تنبلش نکنه؟ عادت کنه . چون میخام یاد بگیره.

اشتباه میکنی پول نمیگیری ، هرجوری هست پولارو بکش از دستش تا همیشه لنگ پول بمونه یه روز خالی بشه سریع مییره سرکار 

بعد شوهرت خیالش از بابت خرج زندگی و خونه راحته که عشقی میره سرکار 

بنظرم بندازش توی قسط 

از مرد نمیتونی  زن خونه بسازی. باید بیزون بره کار. وام بگیر  پول زیاد خرج کن.... مجبور باشه همش کار کنه.

والا همه زنا شوهرا با هم کار میکنن و کم میارن😐 چ جوریه شوهرت اینجوره😐

مگ این ک راه غلط رو رفته باشی و درامدت رو خرج خونه کرده باشی.

این نهایتتتتتتتتت سادگیه ی زنه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

بهش گیر نده سعی کن با روش های غیر مستقیم کارهای کوچیک ذره ذره بهش بسپاری کم کم خوب میشه نمیشه یک دفع ...

آخه چجوری. من سرکارم بهش زنگ میزنم پاشو گوشتا رو خرد کن خراب میشه میگه تو بیا باهم میکنیم .!! البته راستم میگه برم انجام میده ولی انقدر کثیف کاری داره که باید هی بگم هی بگم

مرد هیچ کار خونه رو درست ومنظم انجام نمیده خودتو اذیت نکن ،فقط ازش بخواه هرروز بره سرکار خودش

به خدا وقتایی که خوب میره سرکار اصلا هیچکاری باهاش ندارم. خیلیم بهش میرسم ولی یهو میذاره زمین سه چهار روز . خونه رو هم کثیف میکنه هر چیم میگم برو سر کار یا دروغ میگه یا میپیچونه یا آخرش عصبانی میشه

اشتباه میکنی ازش پول نمیگیری حتی اگر نیاز نداری به پولش ، ازش بگیر پس انداز کن اینجوری هم می‌فهمه که ...

دیگه وقتی میبینم خودش خرج خونه و قسط و این چیزا داره نمیگیرم تازه خیلی وقتا لباساشو خودم میخرم. خب میگم منم باید تو زندگی کمک کنم وگرنه یه روز میگه دیگه نرو سر کار. نمیدونم

آخه چجوری. من سرکارم بهش زنگ میزنم پاشو گوشتا رو خرد کن خراب میشه میگه تو بیا باهم میکنیم .!! البته ...

اول اول کارتو با هم انجام بدین مثلا دونفری تقسیم کار کنین بگو این و من انجام میدم اونو تو انجام بده خلاصه پیش ببرش واسه این مسلئه زندگی تو تلخ نکن عزیز همه مردها اخلاق هایی دارن سعی کن بسازیش فقط لین وسط دستوری عمل نکن و با کسی دیگه مقایسه اش نکن سعی کن دوستانه کارو بهش بدی نه دستورانه

شوهرتون تو خونه خودشون مثل دخترها نازش رو کشیدن و لی لی به لالاش گذاشتن کمااینکه شوهر شما مرد هست و مرد باید مسئولیت پذیر باشه نباشه مکافات میشه متاسفانه ذاتش انگار تنبلی هست شایدم افسرده است شایدم بیخیاله بیخیاله...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••