توی مسئله دوستی و روابط توی اکیپا به کمک نیاز دارم
سعی میکنم توی چند خط توضیح بدم طولانی شد اگه ببخشید🤍
خببب اکیپی که من توشم یه اکیپ ۵ نفرس
که توی اکیپ های فرد همیشه خدا یه نفر تک می افته
و الان حس میکنم تازگیا اون یه نفر خودمم
من الان یه ساله توی این اکیپم و حس میکنم امسال باهام طوری رفتار میکنن شایدم من حساس شدم
مثلا وقتی میخوایم از کلاسا بزنیم بیرون و بریم حیاط و بوفه همیشه واسه همدیگه صبر میکنن ولی بدون اینکه واسم منتظر بمونن یا حتی بهم بگن باهم میزنن بیرون و من باید یک ساعت فقط دنبالشون بگردم اول حس میکردم شاید حواسشون نیست اما الان بیشتر از ده بار این کارو کردن
و یا وقتی دور هم نشستیم و حرف میزنیم مثلا منم هستما ولی انگار کسی با من حرف نمیزنه و مخاطب حرف کسی نیستم و تا خودم چیزی نگم چیزی نمیگن و انگار حوصله حرف زدن با من ندارن اگه بحث مهمی نباشه
امتحانم کردم مثلا توی یه زنگ کامل شاید قد یه کلمه با من حرف زدن
و خب گفتم اکیپمون پنج نفرس دیگه واسه همین دوتا دوتا دست میندازن گردن هم و دست هم میگیرن و منم اون پشت باید نگاه کنم مثلا یه دفعه غیب هم بشم حواسشون نیست و نمیان دنبالم ولی تا یه ثانیه همو گم کنن امکان نداره بیخیال گشتن بشن
و همشون جز یکی که کلا عصبانی نمیشه وقتی یه کار اشتباهی کنم انگار میخوان بپرن بهم و حالیشون نیست شاید یه چی بگن ناراحت بشم در صورتی که یکی دیگه همون کارو کنه اونقدر ضایعش نمیکنن
و بازم هست ولی حس میکنم زیاد حرف زدم اخه واقعا جز اینجا جایی نیست که بتونم حرف بزنم..
و حس میکنم از پارسال خودمم کم حرف تر شدم ولی به جز این دیگه هیچ کار بدی نکردم که بگم حقمه این کاراشون
و واقعا دوستای بدی نیستن ولی حس میکنم یه طورین با من ممنون میشم بگین چیکار کنم حداقل یکم از این وضع در بیام خیلی حس بدیه حس کنی اضافه ای:(((