2777
2789

توی مسئله دوستی و روابط توی اکیپا به کمک نیاز دارم

سعی میکنم توی چند خط توضیح بدم طولانی شد اگه ببخشید🤍

خببب اکیپی که من توشم یه اکیپ ۵ نفرس

که توی اکیپ های فرد همیشه خدا یه نفر تک می افته

و الان حس میکنم تازگیا اون یه نفر خودمم

من الان یه ساله توی این اکیپم و حس میکنم امسال باهام طوری رفتار میکنن شایدم من حساس شدم

مثلا وقتی میخوایم از کلاسا بزنیم بیرون و بریم حیاط و بوفه همیشه واسه همدیگه صبر میکنن ولی بدون اینکه واسم منتظر بمونن یا حتی بهم بگن باهم میزنن بیرون و من باید یک ساعت فقط دنبالشون بگردم اول حس میکردم شاید حواسشون نیست اما الان بیشتر از ده بار این کارو کردن

و یا وقتی دور هم نشستیم و حرف میزنیم مثلا منم هستما ولی انگار کسی با من حرف نمیزنه و مخاطب حرف کسی نیستم و تا خودم چیزی نگم چیزی نمیگن و انگار حوصله حرف زدن با من ندارن اگه بحث مهمی نباشه 

امتحانم کردم مثلا توی یه زنگ کامل شاید قد یه کلمه با من حرف زدن

و خب گفتم اکیپمون پنج نفرس دیگه واسه همین دوتا دوتا دست میندازن گردن هم و دست هم میگیرن و منم اون پشت باید نگاه کنم مثلا یه دفعه غیب هم بشم حواسشون نیست و نمیان دنبالم ولی تا یه ثانیه همو گم کنن امکان نداره بیخیال گشتن بشن 

و همشون جز یکی که کلا عصبانی نمیشه وقتی یه کار اشتباهی کنم انگار میخوان بپرن بهم و حالیشون نیست شاید یه چی بگن ناراحت بشم در صورتی که یکی دیگه همون کارو کنه اونقدر ضایعش نمیکنن

و بازم هست ولی حس میکنم زیاد حرف زدم اخه واقعا جز اینجا جایی نیست که بتونم حرف بزنم..

و حس میکنم از پارسال خودمم کم حرف تر شدم ولی به جز این دیگه هیچ کار بدی نکردم که بگم حقمه این کاراشون

و واقعا دوستای بدی نیستن ولی حس میکنم یه طورین با من ممنون میشم بگین چیکار کنم حداقل یکم از این وضع در بیام خیلی حس بدیه حس کنی اضافه ای:(((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با منم هستن دقیقا مثل تو رفتار میکنن چاره ای جز تحمل ندارم امسال تموم بشه دیگه نمیبنمشون💔🙂

درکت میکنم:)

ولی به نظرت دلیلی نداره؟ اخه من واقعا شخصیتم دیگه انقدرم بده که حتی یه نفرم از اکیپ نمیخواد با من معاشرت کنه؟

درکت میکنم:)ولی به نظرت دلیلی نداره؟ اخه من واقعا شخصیتم دیگه انقدرم بده که حتی یه نفرم از اکیپ نمیخ ...

منم فکر میکنم خودم مشکل دارم ولی 

بیخیالشون مدرستو عوض کن سال دیگه آدمای جدید 

۱۵

از جمعشون کم کم بیا بیرون....پیگیرشون نشو.....بزار اونا بیان دنبالت

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

رفتار بد اونا دلیل بدبودن تو نیست. شاید آدم متفاوتی هستی و اونا نمی‌تونن بفهمن تو رو. میدونم تنها موندن توی این سن سخته ولی تنها باشی و یه دوست شبیه خودت پیدا کنی بهتر از بودن با کسانیه که حس بدی بهت میدن.

خوشا بادِ نوشینِ ایران‌زمین

از جمعشون کم کم بیا بیرون....پیگیرشون نشو.....بزار اونا بیان دنبالت

این کارارو کردم ولی میان بهم میگن چقدر چص میکنی و اینجور چیزا بهشونم بگم یه مدت درست میشن باز میرن رو همین رفتارا

من جای تو باشم دیگه نمیرم پیششون ببخشید اینو میگم ولی آویزنشون نباش ،از من به تو نصیحت واسه کسی بمیر ...

به خدا ادم اویزونی نیستم و من خودم اصن کسی بودم که باعث شد اکیپشون تشکیل شه وگرنه واسم مهم نبود 

تا الانم کنارشون نذاشتم چون مثلا میدونی این کارا رو میکنن باز از پشتت در میان و چیزی بشه طرفتو میگیرن ادم گیج میشه بلاخره اینا با من اوکین یا از من بدشون میاد