2777
2789
عنوان

من خدارو اونجایی دیدم که

149 بازدید | 5 پست

شبی بود که از فشار عصبی بابت اتفاقی که برام افتاده بود خوابم نمی‌برد روانی شده بودم فقط گریه میکردم و ناخنامو می‌جویدم

به خدا اعتقاد انچنان نداشتم میدونستم هست ولی نمیدونستم کیه و چیه

رفتم تو حیاط نشستم رو کردم به آسمون گریه کردم 

حس کردم یکی پیشمه بخدا قسم اگه ذره ای شک و دروغ تو حرفام باشه 

تنها بودم ولی میدونستم یکی پیشم بود میفهمیدم داره صدامو میشنوه گوش می‌کنه بهم

دلم آروم گرفت 

اذان دادن 

یهو یادم افتاد قبلنا با خودم می‌خوندم میگفتم 

هر وقت اذان نجوای منه،میگم خدا بزرگ تر از دردای منه...

میگم خدا بزرگ تر از دردای منه...

و خدارو و من اونشب پیدا کردم:)

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم گم کردم

من الآنم گم کردم باز 

و ناراحتم از خودم 

میدونم هست و مطمعنم هست مگه میشه نباشه

اما همش سوالم اینه کیه و چیه 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

🥺🥺🥺🥲🥲🥲❤️❤️

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

منم همیشه باهاش صحبت میکنم چه شاد باشم چه عمگین آرامشی خاص داره که یکی هست صدات بشنو از هرچیزی خبر داره دوست داره راحت حرف دلت میزنی به هیچ کس نمیگه دوستش دارم از صمیم قلبم