2777
2789
عنوان

همسرم چتایی بدی خوند🥲کمک لطفا

661 بازدید | 38 پست

همسرم خیلی اتفاقی وارد پیجم شد و من یسری چتا از گذشته داشتم که نمیدونم چی بوده اصلا متاسفانه همرو خونده.. بعلاوه استوریایی که از خودم بوده و حرفایی ک پسرا زده بودن🥲🥲همشون ماله گذشته هستش ولی خب چیزایی خوبی نبودن و البته همسرمم متعصبه یکمی یعنی اصلا روشن فکری و اینا نیست توی شخصیتش.. من خیلی بابتش حالم بده هرچند اون به روی خودش نیاره.. تروخدا بگید چجوری جو سنگین بینمونو درست کنم توی دوران نامزدیم و خیلی چالش داریم یجاهایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرش باید میدونست با کیا چت داشتی خوبه که دیده و تو رو اگه بخاد میپدیره اگه نه هم نه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ببخشید اینو میگم ولی اگه نامزدته و شرایطش اونیه ک گفتی فکر نکنم باهات رسمیش کنه

رسمی شده دیگه.. خیلی حالش بد شد اولش اما بعدش که منو دید خیلی با محبت رفتار کرد... فکر کنم سعی کرد به روی خودش نیاره ولی عذابش منو ول نمیکنه

عقدیم

هیچی نگو اصلا سکوت کن انگار چیزی نشده باید خودش حرف بزنه انموقع یه کلمه بگو گذشته در گذشته فکرشم نکن الان فقط،تویی همه کسم....یه کم خودتو لوس کن به شوخی بگیر تموم شه بره

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍