2777
2789
عنوان

چرا بچم حرف نمیزنه

202 بازدید | 20 پست

۲سال و نیمشه. کلمات رو تا حدودی میگه ولی نه کامل

جمله دوکلمه ای میگه

اینم بگم اصن جلو تلویزیون و اینا نبوده،  شاید ۲ ۳ ماهه داره تلویزیون میبینه یا نهایت روزی یکساعت گوشی دست میگیره، اونم تلویزیون براش اولویت اخره، یعنی اگه کسی باشه با اون بازی میکنه، نباشه غذا میخوره، نباشه بازی میکنه با عروسکاش، دیگه چی بشه ی برنامه کودک خاصی بده خوشش بیاد نیم ساعت بشینه

خیلی باهوشه، تمام اتفاقا یادشه، یجوری کلمشو نصفه نیمه مبگه، یا با حرکات دست و صورتش میفهمونه بهم

خیلی اجتماعیه، با همه زود جوش میخوره

ولی چرا قشنگ حرف نمیزنه؟؟

تو خانواده خودتون یا شوهرتون

از این موارد نداشتین که دیر به حرف بیان؟

پسرعمه من ارثی اینجوری بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچه ات کاملا سالمه 

فقط دیر حرف میاد 

باهاش بیشتر کار کن یا تا ۳سالگی نتونست جمله بگه گفتار درمانی ببر حله ناراحت نباش

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

همه شرایطش اوکیه عالیه. 

فقط تو باهاش بیشتر تمرین کن فلش کارتای کلماتو بگیر با تصاویرش تمرین باهاش تو اینستا زیاد دیدم میفروشن 

و کتاب داستان بخون براش عکسارو معرفی کن رسا و بلند رو به روش بشین تکرار کن 

زیاد بیرون ببرش همه چیزو براش توضیح بده ، موقع کار تو خونه جملات کوتاه کوتاه شمرده براش تعریف کن

اینکارارو کنی قول میدم ۶ ماه دیگه حرف میزنه 

❌️❌️❌️ گفتار درمانی ببرشششش گفتار درمانی ببرششش

ببین چند بار تاکید کردم

اخه این مشکل نمیدونم چرا توی بچه های دهه نود به بعد کلا به وجود اومد....

تحقیق کن جای خیلیییی درست حسابی ببر

هر چقدر زودتر ببری 

سریعتر به حرف میاد ولی باید صبوری هم به خرج بدی چون امپول نیست توی ۲ جلسه بزنن مثل بلبل حرف بزنه

قشنگ و سریع حرف زدن یاد میگیره

برات مثل بلبل میخونه

نگران نباش ❤️❤️❤️❤️❤️

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چکار کردی ک اجتماعی شد😓

والا ارثیه، اتفاقا من دوس ندارم اینقد اجتماعیه😂 میره پارک،  خیلی راحت دوست پیدا میکنه، اگه خوراکی داشته باشن میشه شریکشون😂😐 ارزومه جایی بریم دستمو بگیره یا بهم بچسبه، کاملا مستقل راه میره

بچه منم خیلی دیر حرف زد مشاور گفت وقتی چندتا کلمن میگع یعنی مشکل کفتاری نداره فقط دیر حرف می نه خودم که دقیق برسی کردن متوجه شد ارثی هست 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
والا ارثیه، اتفاقا من دوس ندارم اینقد اجتماعیه😂 میره پارک، خیلی راحت دوست پیدا میکنه، اگه خوراکی د ...

اینجوری ک خیلی خوبه حالا دختر من غریبه ببینه میزنه زیر گریه😓

اصن از اسم گفتار درمانی بدم میاد😐

چرا🦦🦦🦦

مشکلش چیه؟؟

حالا اگر تا ۳ سالگی اوکی نشد ببرش

زوده

ولی ۳ سالگی اگر نشد حتما ببرش

به خوش اومدن و بد اومدن مائه مگه؟؟؟

مثل اینه بگیم بچم داره تو تب و عفونت میسوزه

ولی ما خوشمون نمیاد بهش انتی بیوتیک بدیم

حال نمیکنیم باهاش

خنده دار نیست؟؟ 🦦🦦