2777
2789
عنوان

مامانم خیانت بابامو فهمیده

741 بازدید | 22 پست

سلام من قبلا هم تاپیک زده بودم . 

خواهرم و من از قبل ماجرا رو میدونستیم ولی نتونستیم ب مامانم بگیم ولی خواهرم طاقت نیورد و ی روز همه چی رو گف و ویدیویی از بابام و نشونش داد ک با اون زنه تو خیابون بودن

مامانم میگ می خواد طلاق بگیره ولی از ی طرف هم میخواد خیانت بابامو اثبات کنه ک سخته 

و از ی طرف چون خانه دار هست مادرم

مشکل مالی بعد طلاق خواهیم داشت.

من که قراره برم سرکار از شنبه 

ولی دوتا محصل داریم

ی پوئن مثبت واسه مامانم اینه خونه ب نامشه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

نباید احساسی تصمیم گرفت

اول باید شرایط بعد از طلاقو سنجید بع اقدام به جدایی کرد

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام ی مدت شک کرده بود ک شاید خواهرم ک میدونه ب ما گفته باشه اخلاقش صد و هشتاد درجه فرق کرده بود مهربون تر شده بود ی مدت ولی بعد برگشت ب اخلاق زهرماری و الان هنوز ک هنوزه اونطوری رفتار میکنه با اینک میدونه خواهرم ازش اتو داره 

و امشب داشتیم صحبت میکردیم ک فردا بریم فلانجا همگی بابام گف ی دفعه بهم نمیام من من بابای شما نیستم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
مامانت به بابات نگفته؟باهش حرف نزده؟

نه با بابام سر ی موضوع و بحث دیگ ای قهرن ی مدت‌ . بابام مثلآ گل و شیرینی خرید واسه اشتی ولی مصادف شد با فهمیدن قضیه . و الان اصلا با بابام حرف نمیزنه ولی حالش خیلی خرابه.

اینجوری میبینمش اتیش میگیرم دلم میخواد ی کاری کنم اما خودمو درمونده و بی عرضه پیدا میکنم

نباید احساسی تصمیم گرفتاول باید شرایط بعد از طلاقو سنجید بع اقدام به جدایی کرد

اخه اولین بارش هم مامانم میگ نیست . چندین بار خیانت کرد و مامانم گذشت .

اخلاقش هم مزخرفه همش دعوا و جنجال

سرده

ب مامانم پول نمیده 

هرچی مامانم سر ماه ازش پول میخواد میگ ندارم با اینک روز و شب سرکاره 

معلوم عه دیگ پولشو خرج اون زنیکه خراب میکنع

پدر مادرت چند ساله ان؟

چهل و خورده

بابای دوست منم خیانت کرد و مادرش فهمید

بمیرم براشون زنگ زد به من کلی گریه کرد میگعت دردمو به کی بگم

روم نمیشه به هیچکس که مارو میشناسه بگم😭😭😭

چه مرگشونه ای حدا این مردا

نوه های بابای دوستم محصلن فکنین چقدر طرف سنش زیاده یک مرد جاافتاده معتبر...

بابات مثلا نگفته پشیمونه؟هنوزم خیانت میکنه؟

اره هنوز هم با اون در ارتباطه . قبلا ک خیانت اش و مامانم فهمیده بود گفته بود دیگ تکرار نمیکنه ولی ...

بابات طلاق هم بگیره باید خرجتون را یده. خرج شما چه ربطی به طلاق مادرتون داره.

من ک ۲۰ سالمه نمیدونم ب من تعلق بگیره یا ن با اینک من شاغل نیستم 

ولی فک نمیکنم برا خواهر برادرم هم خرج بده الان ک الانه نمیده چ برسه بعد طلاق . 

همین امشب رسما برگشت گف من اصلا بابای شما نیستم