2777
2789

سلام شبتون بخیر

دوستان برای اینکه ارشد رشته غیر مرتبط بخونیم، فقط باید ازز ۶۱ رشته جدول رشته‌های شناور یکیو انتخاب کرد؟ اخه این جدول رشته روانشناسی، زبان ررو نداره درر حالیکه دیدم کسایی که باا لیسانس غیر مرتبط این رشته‌ها ررو خوندن

ببخشید بابت تکرار بعضی حروف توی متن، ساییت تمام حرف‌ اضافه‌هارو فیلترر کرده😑

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم پیام نور گفت‌نه‌فقط دانشگاه‌ما همه جای دنیابا هر لیسانسی میشه هر ارشدی خوند ودکتراهم همینطور فقط باید ازمون قبول بشی بعد

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

رفتم پیام نور گفت‌نه‌فقط دانشگاه‌ما همه جای دنیابا هر لیسانسی میشه هر ارشدی خوند ودکتراهم همینطور فق ...

اخه توی دفترچه ثبت‌نام رشته‌های محدودی روو بعنوان رشته‌های شناور مشخص کرده

اره .اما. ۳ سال دبیرستان ۴ سال ایسانس خیلیه

جلوی ضررو ااز هرکجا بگیری منفعته

من تاا اینجا چیزی خوندم که دوست نداشتم ااز الان میتونم برم دنبال چیزی که دوست دارم

بجز شناور ميتوني رشته هاي ديگه شركت كني داخل دفترچه مشخص ميكنه بخون دقيق

شما ارشد غیر مرتبط خوندین؟

من خوندم دفترچه ررو، چیزی که متوجه نمیشم اینه که توی دفترچه نوشته همه فارغ‌التحصیلان بدون توجه بهه رشته لیسانس میتونن کنکور رشته‌هایی که شرط مدرک تحصیلی مشخص نداره شرکت کنن

اما پایینش تبصره زده که داوطلبان اگه شرایطشو داشته باشن میتونن داوطلب یکی ازز ۶۱ رشته شناور باشن

این منو گیج کرده که درنهایت حتما باید ازز این جدول رشته رو انتخاب کنیم یا هر رشته‌ای که شرط مدرک مرتبط نداره ررو میتونیم انتخاب کنیم؟