2777
2789

شده فکر کنید دیوونه اید یا مشکل روانی دارید چون همه ترکتون میکنن ولی دلشون میسوزه و بهتون نمیگن؟

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

از تاپیک جدیدت اومدم

باید بگم این مشکلت بخاطر اینه که ...اعتماد به نفس و عزت نفس پایینی داری

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آره و خانوادم هی بهم میگن دیوونه ای فقط بخاطر اینکه زیادی مهربونم🫥😑

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تاپیک جدیدت اومدمباید بگم این مشکلت بخاطر اینه که ...اعتماد به نفس و عزت نفس پایینی داری

نه اخه وارد هر اکیپی میشم بعد یکی دوماه ولم میکنن یا دست به سرم میکنن و قال میزارن بدون هیچ دلیلی و هیچ چیزی ازم ندیدن

همش میگم نکنه مشکل دارم خودم نمیدونم

مثلا با خودم حرف میزنم یا دیوونه م

آره و خانوادم هی بهم میگن دیوونه ای فقط بخاطر اینکه زیادی مهربونم🫥😑

تو هم تو هر اکیپی میری بعد یه مدت حس میکنی قالت میزارن؟😢

نه اخه وارد هر اکیپی میشم بعد یکی دوماه ولم میکنن یا دست به سرم میکنن و قال میزارن بدون هیچ دلیلی و ...

اونا مشکل دارن

تاحالا بهت نگفتن چرا؟

ببخشید اینو میگم ببخشیدددد

حتی مضخرف ترین ادماهم دوستایی مثل خودشونو پیدا میکنن پس فکر نمیکنم مشکلی از شما باشه:/

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تو هم تو هر اکیپی میری بعد یه مدت حس میکنی قالت میزارن؟😢

دقیقا🥲

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

اونا مشکل دارنتاحالا بهت نگفتن چرا؟ببخشید اینو میگم ببخشیددددحتی مضخرف ترین ادماهم دوستایی مثل خودشو ...

شما حتی منو ندیدین ازکجا میدونین؟

اخه ی ادم چطوری میتونه باکسی که بهش بدی نکرده مشکل داشته باشه

شما حتی منو ندیدین ازکجا میدونین؟اخه ی ادم چطوری میتونه باکسی که بهش بدی نکرده مشکل داشته باشه

مطمئنم مشکل ا.ز ت.و نیست

حتی اگه ندیده باشمت

چون اگه مشکل از تو بود بهت میگفتن ادما همینن حداقل یکیشون بهت میگفت یکچیزی یا گوشه کنایه میومد

شاید گروهای خوبی پیدا نمیکنی؟ اونها وجه تشابهی باهات نمیبینن

اخه بیشتر ازپنجتا اکیپ این اتفاق بیوفته

بعد صرفا وجه تشابه دلیل نمیشه یک نفرو قااال بزارن که

مثلا بپیچوننت که باهات توجاهای عمومی نرن 

مطمئنم مشکل ا.ز ت.و نیستحتی اگه ندیده باشمتچون اگه مشکل از تو بود بهت میگفتن ادما همینن حداقل یکیشون ...

نمیدونم مثلا یه نفر تو اکیپ باشه که با خودش حرف میزنه یا میره تو خودش یا رفتارای عجیب غریب داره تو دلت میاد بهش بگی؟اصلا بگی چه فایده ای داره این چیزا که درمان ندارن فقط خودش اذیت میشه😢بعد اونا چرا باهم دیگه این مشکلی ندارن ولی با تو که سازگاری داری و کاری باهاشون نداری مشکل دارن؟

مطمئنم مشکل ا.ز ت.و نیستحتی اگه ندیده باشمتچون اگه مشکل از تو بود بهت میگفتن ادما همینن حداقل یکیشون ...

ببخشید عزیزم سایت مشکل داشت نمیتونستم پست بفرستم