2777
2789

@معدهعصبی  

سلام عزیزم 

یه پست دیدم ازت که این کاربر سه تا کاربری داره 

یه آقای مثلا مذهبیه با کاربریهای هیرومن ، شبگرد۹۷ ، ya noor، دریا ۷۰۰۷ 

گفتی باهاش برخورد داشتی بی ادبه 

انگاری یه کاربری دیگه ام داره بمنم تیکه انداخته

میخواستم بپرسم چی میگه میشه یه کوچولو توضیح بدی 

چه حرفایی میزنه

@بگویاسی سلام جانم یه پست دیدم ازت که این کاربر سه تا کاربری داره یه آقای مثلا مذهبیه با کاربریهای ...

سلام عزیزم شات نه راستش ندارم

ولی شبگرد۹۷ دیده بوده فک کنم با ایشون دعواش شده بود @بیون_چان_این  

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم💜💜

❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سلام عزیزم شات نه راستش ندارمولی شبگرد۹۷ دیده بوده فک کنم با ایشون دعواش شده بود @بیون_چان_این

بله عزیز با من کاری داشتید؟ 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
بله عزیز با من کاری داشتید؟

تاپیک استارترو ببینید ایشون کار داشتن

@golyaspp9988 سلام عزیزم یه تاپیک داشتی که این کاربر سه تا کاربری داره چه توهینایی میکنه اون تاپیک ...

سلام گلم ، بله این آقا بشدت بددهن و بی شخصیت هستن نه تنها به من حتی به کاربر خربوریدان هم بی ادبی کردن 

توی تاپیک دلم پاستا میخواد هم اومد گیر داد به دو حروف آخر اسمم pp میگفت که آره مثل شخصیت خودته ( پی پی ) ، لیاقت شما همون حروفاست چرا؟ چون من تاپیکشو گزارش داده بودم

ایشون تمام تاپیک های خصوصی و زنونه رو باز میکنه یعنی مثال یکی توی رابطه جن... با شوهرش مشکل داره تاپیک زده ایشون اونم باز میکنه بعد میاد یه تاپیک میزنه فتوای دینی میپیچه تازه میگفت این کاربرا رو گزارش بزنین میخوایم سایت و پاکسازی کنیم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

سلام گلم ، بله این آقا بشدت بددهن و بی شخصیت هستن نه تنها به من حتی به کاربر خربوریدان هم بی ادبی کر ...

ای وای واقعا😑

باعث میشه یه سریا به دین و مذهب کلا بدبین بشن 🤦

همون خدا عوضش بده 

کاربری جدید زده خیرندیده

ریکاردوتوررادو و از_رامین_بپرس 

البته تو این کاربریای جدیدش مثلا مودب بود 😑😑😑

همش هم میگه خانم خربوریدان بی ادبه من مودبم 

منم از کاربر خربوریدان طرفداری کردم یعنی چی به اسم مذهب میای سایت بارداری میخای امر به معروف کنی 

عزیزم نمونه های دیگه از بی ادبیاشو یکم دیگه هم اگه یادت میاد میشه بهم بگی مثلا خربوریدان یا همون تاپیکای فتواش 

خیلی ممنونم وقت گذاشتی عزیزدلم 💜💜💜

برات آیت الکرسی میخونم کمکم میکنی 

ممنونتم🙏🙏💜💜

ای وای واقعا😑باعث میشه یه سریا به دین و مذهب کلا بدبین بشن 🤦همون خدا عوضش بده کاربری جدید زده خیرن ...

عزیزم تاپیک این کاربر چند تا کاربری داره رو کامل بخون به خانوم خربوریدان برگشته گفته کارت از هوچی گری گذشته و نمیدونم آویزونی و مزاحم من میشی و فلان 

همینقدر بگم که اصلا شخصیت نداره تو سایت بارداری برای چی امر به معروف بکنن یا اصلا شما که مذهبی هستی این تهمت ها چیه به یه آدم میزنی

به نام خدای رنگین کمان ...🖤