2777
2789

ی مطلبایی خوندم ک از روی ستون فقرات میشه تشخیص داد جنسیتو ولی خودم نمیتونم، تشخیصم ضعیفه. ب نظر شما چیه جنسیتش؟

دكترها خودشون نمي گن ك تخصصش را دارن خانم ها اينجا مثل بنده تخصص نداريم ك

حتي سونوكوافي ميري پيش فرد ماهر هميشه يه درصدي براي هطا ميذاره 

ما ك ديگه هيچي😁

ادم كنجكاو واقعا ولي مجبور تا انومالي صبر كنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكترها خودشون نمي گن ك تخصصش را دارن خانم ها اينجا مثل بنده تخصص نداريم ك حتي سونوكوافي ميري پيش فر ...

آره حق با شماست. ولی چون تایپیک دیدم ک از رو عکس حدس زده بودن منم تایپیک زدم واسه فان😁😁

آره حق با شماست. ولی چون تایپیک دیدم ک از رو عکس حدس زده بودن منم تایپیک زدم واسه فان😁😁

اره والا

منم دارم از فضرلي ميميرم بدونم چيه😂ولي چاره چيه بايد صبر كرد🙄

بله دیروز سونو ntداشتم بهم گفتن دخمله😍😍

مبارك باشه عزيزم😍☺️

ب من نگفتن دختر اولم را هم نكفتن

با اينكه مثلا جاهاي معتبر و معروف رفتم ولي خوب نگفتن

ان شاالله تنش سلامت باشه😍

ولي يه درصد خطا بذار و تا انومالي خريد نكن ك مطمين بشي

عزیزم سونو ۱۲ هفتگی رو با درصد میگن که معمولا درسته پس خیالت راحت

اصن ب آلت نگا نکرد فقط روی بینی و پشت گردن دقت داشت آخرشم اینو گف. بخاطر همین خیلی بعید بدونم درست باشه. خودم ب کسی نگفتم دکتر اینو گفته. وقتی قطعی شد میگم