2777
2789
عنوان

مغزم سوت میکشه

81 بازدید | 7 پست

این تاپیکای نی نی سایتو میبینم مغزم سوت میکشه همون بمونم کنکور بدم برم دانشگاه بهتره

چرا همه خیانت میکنن؟

چرا اکثر مردا کتک میزنن؟؟؟یعنی واقعا زندگی مشترک اینطوریه؟؟؟؟اگ اینطوری باش که یه آدم زودرنج و حساسی مثل من که تازه کلیم سختی کشیده تا به اینجا رسیده،چطوری طاقت بیاره؟؟؟اصلا اعصاب یکی مثل من مگ میکشه یکی باهام بد حرف بزنه؟

ماه دیگ میش ۲۲ سالم همون کنکور بدم درس بخونم😐

واقعا دیگه دارم میترسم، انگار متاهلی با چیزی که تو ذهنمه خیلی فرق داره،،،،،🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

متاهلی همش شبای خوب و شام دو نفره و قربون صدقه و اینا نیست 

بالاخره مشکلات خودش و داره و هیییچ وقت بدون مشکل نیست همیشه یک مشکلی هست حالت رو بگیره 

کلا خاصیت دنیا همینه شما وارد زندگی متاهلی هم که نشی سهم خودت از رنج رو بالاخره به یک طریق دیگه ای دریافت میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ازدواج نکنین کلا شما مگه میشه تو زندگی مشترک همه چی گلو بلبل باشه و کسی چیزی نگه به ادم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اون طرفو نگاه کنی کل تاپیکاش خیانته چند نفر محدودن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دقیقا ازدواج نکنین کلا شما مگه میشه تو زندگی مشترک همه چی گلو بلبل باشه و کسی چیزی نگه به ادم

وای میترسم بخدا🥺😐😐😐

جهنم یکی باش قیافه نداشته باش پول نداشته باش خودم خرج میکنم 

فقط آدم باش خیانت نکنه نزنه 😐

فوش نده

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

وای میترسم بخدا🥺😐😐😐جهنم یکی باش قیافه نداشته باش پول نداشته باش خودم خرج میکنم فقط آدم باش خیانت ...

خیانت کار همه نیست فحشم همه نمی‌دن ولی اینکه کلا دلخوری پیش نیاد یه خورده محاله

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️