2777
2789

کجا پهن میکردین؟جایی بود اصن؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
وسط سالن کلی بند رخت داشتیم

خوبه پس

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم تازه میخوای خوابگاهی بشی؟ نگران این چیزای کوچیک نباش و سعی کن خیلی لذت ببریبهترین دوران عمرت ...

اره عزیزم🥰❤️خیلی استرس دارم 

بیشتر واسه بهداشت میگم کسی لباسمو نپوشه مریضی داشته باشه یا لباس زیرمو کجا پهن کنم درگیری ذهنیم اینه🥺🫠

ما حیاط داشت خوابگاه هر اتاقی واسه خودش یه طناب وصل کرده بود لباساشو پهن میکرد

بعضی بچه ها هم واسه خودشون رخت آویز آورده بودن شخصی استفاده میکردن دیگه

خدایا شکرت ...  
اره عزیزم🥰❤️خیلی استرس دارم بیشتر واسه بهداشت میگم کسی لباسمو نپوشه مریضی داشته باشه یا لباس زیرمو ...

نگران نباش عزیزم فکر نمیکنم کسی بدون اجازه لباس کسیو بپوشه

لباس زیرامونم تو اتاقمون مینداختیم روی رادیات