2777
2789
عنوان

چند وقت بعد اقدام باردار شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 47 پست
منم از همینا میترسیدم ولی هر بارداری کلی با قبلی متفاوته من سه ماه بعد کورتاژ اجباری که داشتم باردار ...

خب

بارداريت راحت بود؟

شكر خدا♥️

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱
3 ماه فروردین شروع کردم، تیر ماه حامله شدم البته همسر من خیلی ناز و ادا داشت!!! میگف امروز خسته م، ...

لطفا اونایی که تو دلشون نی نی کوچولو دارن واسه ماهایی که تو اقدامیم دعاکنن😍😊انشالله ماهاهم بزودی نتیجه بگیریم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه برای اقدام از بعد پریود یک شب درمیون باید رابطه داشت تا چه موقعه؟؟؟تا۱۶یا ۱۸ پریود 🤔میشه کمکم کنید ممنون میشم دوستای خوبم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

دوستان 

انشاالله به حق حضرت زهرا خدا به همتون یه فرشته کوچولو بده

انشالله عزیزم 

بارداری اولم همون بار اول گرفت ولی متاسفانه تو 12 هفته سقط شد،برای اینبار از خرداد میرم دکتر که گفته تنبلی تخمدان دارم و فقط ماه پیش فولیکول غالب داشتم که اونم نگرفت

خدایا خودت مواظب مسافر کوچولومون باش
بچه برای اقدام از بعد پریود یک شب درمیون باید رابطه داشت تا چه موقعه؟؟؟تا۱۶یا ۱۸ پریود 🤔میشه کمکم ک ...

بچه ها یکی جواب منو بده 😐

دفعه اول بعد از سه ماه شدم که متاسفانه سقط شد الان تو اقدام بعد از یک سال و نیم هنوز نشده بدون هیچ مشکلی توکل بخدا ان شاا... بزودی سر و کله فسقلی منم پیدا بشه

صبح میشه این شب، باز میشه این در