2777
2789
عنوان

تغییر محتوای تاپیک هام🏡

673 بازدید | 6 پست

مدت های زیادی بود که دلم برا گذشته تنگ می‌شود همون روزایی که ما مشق می نوشتیم کنار چراغ نفتی و مادر برامون نارنگی پوست می‌کند از سال ۹۶ به بعد انگار پا به دنیای دیگه ای گذاشتیم انگار که گذشته همش خواب بود خیلی فاصله گرفتیم از اون روزا خیلی دلم برا اون روزا تنگ میشه همسرمم چون میره ماموریت منو و دخترم مدت زیادی تو خونه تنها می موندیم تصمیم گرفتیم اون روزا رو دوباره ب گردونیم شاید نتونیم زمان رو به عقب برگردونیم اما میتونیم اون حال و هوا رو تو چهار دیواری خودمون برگردونیم با تغییر سبک زندگیم تغییر خونه و پیدا کردن وسایل های قدیمی اولش خیلی ها مسخرمون میکردن که بقیه مدرن میشن و طبق مد وسیله میخرن شما میرین عتیقه های قدیمی رو پیدا میکنین و خونه آجری میخرین اما بعد از بازسازی خونه و چیدن وسایل ها اینجا شده نقطه دنج و پاتوقشون منم تصمیم گرفتم بین این همه تاپیک خواهر شوهر مادر شوهر این حس خوب رو بهتون منتقل کنم از این به بعد محتوای تاپیک های من تغییر میکنه و سبک‌زندگیم رو با کپشن ها و متن های قشنگ میزارم براتون اگه دوست داشتید این تاپیک رو ذخیره کنید یا درخواست دوستی بدید فقط خانوما  که تاپیک هامون گم نکنید🏡❤️

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

صدای سیب زمینی پیازها باشیم 

انها را از بند ازاد کنید

منم سنتی پسندم😁

حالا ماهیت چه ماهی هست؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بجای ظرفای چوبی ظرف سفالیای که جدیدا اومده سمپلن فک کنم ترکیه بگیر خیلی خوشگله قیمتش مناسبترم هست

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدای سیب زمینی پیازها باشیم انها را از بند ازاد کنیدمنم سنتی پسندم😁حالا ماهیت چه ماهی هست؟

شوهرم خریده فکر کنم ماهی آزاد دریاس

بجای ظرفای چوبی ظرف سفالیای که جدیدا اومده سمپلن فک کنم ترکیه بگیر خیلی خوشگله قیمتش مناسبترم هست

آره از اونام تصمیم دارم بخرم چند مدل

شوهرم خریده فکر کنم ماهی آزاد دریاس

نوشجانتون عزیزم