مدت های زیادی بود که دلم برا گذشته تنگ میشود همون روزایی که ما مشق می نوشتیم کنار چراغ نفتی و مادر برامون نارنگی پوست میکند از سال ۹۶ به بعد انگار پا به دنیای دیگه ای گذاشتیم انگار که گذشته همش خواب بود خیلی فاصله گرفتیم از اون روزا خیلی دلم برا اون روزا تنگ میشه همسرمم چون میره ماموریت منو و دخترم مدت زیادی تو خونه تنها می موندیم تصمیم گرفتیم اون روزا رو دوباره ب گردونیم شاید نتونیم زمان رو به عقب برگردونیم اما میتونیم اون حال و هوا رو تو چهار دیواری خودمون برگردونیم با تغییر سبک زندگیم تغییر خونه و پیدا کردن وسایل های قدیمی اولش خیلی ها مسخرمون میکردن که بقیه مدرن میشن و طبق مد وسیله میخرن شما میرین عتیقه های قدیمی رو پیدا میکنین و خونه آجری میخرین اما بعد از بازسازی خونه و چیدن وسایل ها اینجا شده نقطه دنج و پاتوقشون منم تصمیم گرفتم بین این همه تاپیک خواهر شوهر مادر شوهر این حس خوب رو بهتون منتقل کنم از این به بعد محتوای تاپیک های من تغییر میکنه و سبکزندگیم رو با کپشن ها و متن های قشنگ میزارم براتون اگه دوست داشتید این تاپیک رو ذخیره کنید یا درخواست دوستی بدید فقط خانوما که تاپیک هامون گم نکنید🏡❤️