2777
2789
عنوان

عقده ای های نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست
کدومووووو میگیننننن

بحث خونه نیاوران و اینا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدومووووو میگیننننن

بابا شاید بشناسیش تو سایت قبل این تاپیکم معروف بود به بوی عقده دادن اونی نیستا که دوتا بچه داره این یکی دیگست همون که هی تاپیک میزد دوست پسرم برای سلایق چند میلیونی خریده نمی‌دونم سرویس کارتیه داده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اشاره له محتویات چی🤣چون اسم تاپیکام یادم نمیمونه😂😂

چرت و پرت 

ما از نیاوران هم بالا تریم 

خیلی پول داریم حلال کردم پز دادن رو

چرت و پرته که تفت میدن تو سایت

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

بابا شاید بشناسیش تو سایت قبل این تاپیکم معروف بود به بوی عقده دادن اونی نیستا که دوتا بچه داره این ...

پس چرا من همش تاپیکای کتک و طلاق و خیانت و بدبختی و بی پولیو میبینم😂😂😂😂

ببین کاش واقعی بود حداقل....‌به قول یه کاربرا میگفت داره پشت گوشی نون و رب سق میزنه😅حس فیک بودن زیادی رو میرسوند که البته اینجا زیاده.پس اینارو فقط گزارش بزنید....برن....

یه روز خوب میاد

چرت و پرت ما از نیاوران هم بالا تریم خیلی پول داریم حلال کردم پز دادن روچرت و پرته که تفت میدن تو سا ...

💩💩ملت جدیدن💩💩شدن.خو به ماچه😂😂جدیدن زویاپردازیاشونم اوج گرقته😀😀

پس چرا من همش تاپیکای کتک و طلاق و خیانت و بدبختی و بی پولیو میبینم😂😂😂😂

هی دختر چهار تا کاربرو من میشناسم که هروقت تاپیک میزنن هی دارن از داشته هامون میگن حالا یکیش بسیار توبره حتی از چیز میز اقاشونم مایه می‌زاره برای پز دادن این هم یکیش بود یکیشون چند وقت پیش فهمیدم که همه باهام هم نظرم و تو تاپیکاشم اکثرا با حرص جوابشو میدم چون مسخصه همه فهمیدن چه عقده ای هستش 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دکتر انوشه میگه کسی که سی ساله ویلا داره نمیاد هر روز استوری کنه عکس ویلاشو 

کسی که استوری می‌کنه ویلاشو ، یا تازه خریده یا دروغ میگه 

این جور افراد یا تازه به دوران رسیدن و چس قرون دیدن ، خودشون رو گم کردن یا دروغ میگن و اونور گوشی به قول دوستمون دارن نون و رب میخورن 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

دکتر انوشه میگه کسی که سی ساله ویلا داره نمیاد هر روز استوری کنه عکس ویلاشو کسی که استوری می‌کنه ویل ...

بله دیگه چون عادیه براش.کی چیزی که براش عادیرو میکنه تو چش ملت!!!

@انابلم

نمیدونم یادم نیست چی نوشته بودی؟😐

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

@انابلم

فقط من خودمم داشتم با اون کصافتا بحث میکردم حالا دیگه نمیدونم شما جزعه کودوم دسته بودی😂

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بعدم میان میگن شما حسودی میکنید بهم 😂😂😂

واااای همین

طرف داره از عقده هاش میگه بعد تازه طرفداریشو میکنن که شما حسودید و دارید فشار میخورید😐😐😐

دکتر انوشه میگه کسی که سی ساله ویلا داره نمیاد هر روز استوری کنه عکس ویلاشو کسی که استوری می‌کنه ویل ...

درسته

اگه کسی داشته باشه نمیاد روزی پنج بار بنویسه دارن میرم سوشی بخورم

خب چیکار کنم؟بیا اینو بخور اصلا