2777
2789

مادرشوهرم چادرشو داده واسش کوتاه کنم منم قدشو الان میدونم چنده

الان اومدم چادرو دو لا پهن کرد بعد قدشو مث دامن کلوش مترو دورانی چرخوندم علامت زدم الان این درسته برش بزنم دیگه؟؟؟

سر مترو گذاشتم جایی که روی سر میذارن درسته آیا؟؟؟

قد رو روی سر اندازه زدید؟

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجوری کوتاه میشه

چون اندازه ی گردی سر هم هست چادر میادتا جلوی پیشونی، یه ۲۰ سانت بلندتر میخواد حدودی

بهترین کار اینه که بندازه سرش صافش کنی و بعد علامت  بزنی، حدود دوسانت بلندتر بگیری برای جای دوخت و قیچی کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
قد رو روی سر اندازه زدید؟

در واقع چادرو رو سر مادر شوهرم که بود از اونجاییش که می‌خواست کوتاه بشه من با قیچی یه چرت زدم و الان مترو از روی سر گذاشتم تا اونجایی که علامت زده بودم بقیه جاها هم دورانی علامت زدم

آره عزیزم

خب اگر روی سر درست اندازه زدید با در نظر گرفتن جای دوخت گرد کنید 

میتونید روی سر خودشون هم کوتاه کنید 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
در واقع چادرو رو سر مادر شوهرم که بود از اونجاییش که می‌خواست کوتاه بشه من با قیچی یه چرت زدم و الان ...

درسته عزیزم که روی سرش چرت دادی  ولی جای دوخت هم درنظر بگیر

اگه بازم شک داشتی یه چادر دیگه که دوختش خوبه رو بنداز تا ببینی اوکی باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب اگر روی سر درست اندازه زدید با در نظر گرفتن جای دوخت گرد کنید میتونید روی سر خودشون هم کوتاه کنید

الان پیشم نیش خونشون یه کم دوره ازم دو هفته اس دستمه دیگه فردا باید تحویل بدم😅