عزيزم اولاً از اول اشتباه بوده خريدن تبلتبراش اماحالا ميتونى زمان براش تعيين كنى مثلا از چند ساعت دروز شروع كن تابه يك ساعت برسه سعى كن ببينى به چى علاقه داره مثلا پارك سينما شهربازى يجورايى سرگرمش كن
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پسرم عموش بدون مشورت با من براش تبلت خريده بود اما من بعد از يه هفته الكى گفتم تبلتت خراب شده بازيهاشو حذف كردم باور كرد وهنوزم بعد از چند ماه ميگم درست نشده😊
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
برادر زاده ام اسمش بردياست دقيقا معتاد تبلت بود تركش داديم😂😂😂انگار دوباره معتاد شده هان😂.....يه كاري كنين تو دست خودش خراب شه بگين تموم شد ديگه درست نميشه.... و به شدت رو حرفتون واستين گوشي خودتون هم ندين
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
اتفاقا تبلت پسر من واقعنی خراب شد و من خوشحال اما همون موقع گوشی منو برداشت و گفت ماله منه قبلش میگف ...
من هيچوقت مالكيت گوشى رو بهش ندادم همش گفتم مال خودمه ورمزشو تند تند عوض ميكنم به نظر من خيلى مخربه