2777
2789

سلام دوستان

شبتون بخیر

پسر۶ساله من تمام وقتشو باتبلت میگذرونه ومن نمیدونم چحوری وچکار کنم تا ازتبلت وبازیهای گوشی و...کمتر استفاده کنه خیلی اعصابم خوردمیشه تبلتودستش میبینم😣

کسی راهکاری داره؟!

عاشقتم بردیای من

عزيزم اولاً از اول اشتباه بوده خريدن تبلتبراش اماحالا ميتونى زمان براش تعيين كنى مثلا از چند ساعت دروز شروع كن تابه يك ساعت برسه سعى كن ببينى به چى علاقه داره مثلا پارك سينما شهربازى يجورايى سرگرمش كن

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه برنامه هایی هست که مثلا تایم میدی و سر یه زمان مشخص خاموش میشه تبلت.و اینجوری شما از دستش نگرفتین که بخواد جنجال به پا کنه و خودش خاموش میشه .

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.

اون هم از شما یاد میگیره وقتی شماهم گوشیو بزاری کنار وباهاش وقت بگذرونی اون هم میذاره کنار

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
یه برنامه هایی هست که مثلا تایم میدی و سر یه زمان مشخص خاموش میشه تبلت.و اینجوری شما از دستش نگرفتین ...

چه برنامه ای

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

من پسرم عموش بدون مشورت با من براش تبلت خريده بود اما من بعد از يه هفته الكى گفتم تبلتت خراب شده بازيهاشو حذف كردم باور كرد وهنوزم بعد از چند ماه ميگم درست نشده😊

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

برادر زاده ام اسمش بردياست دقيقا معتاد تبلت بود تركش داديم😂😂😂انگار دوباره معتاد شده هان😂.....يه كاري كنين تو دست خودش خراب شه بگين تموم شد ديگه درست نميشه.... و به شدت رو حرفتون واستين گوشي خودتون هم ندين

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
من پسرم عموش بدون مشورت با من براش تبلت خريده بود اما من بعد از يه هفته الكى گفتم تبلتت خراب شده باز ...

اتفاقا تبلت پسر من واقعنی خراب شد و من خوشحال اما همون موقع گوشی منو برداشت و گفت ماله منه قبلش میگفت گوشیه مامان اما از اون به بعد گفت گوشی من 

منتها از وقتی که رفت مهد از سرش افتاد خوشبختانه

اتفاقا تبلت پسر من واقعنی خراب شد و من خوشحال اما همون موقع گوشی منو برداشت و گفت ماله منه قبلش میگف ...

من هيچوقت مالكيت گوشى رو بهش ندادم همش گفتم مال خودمه ورمزشو تند تند عوض ميكنم به نظر من خيلى مخربه