2777
2789
عنوان

باردارم میشه بیاید

82 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من ۵ هفتمه تا دیروز درد داشتم اما امروز کمتر شده هر ازگاهی زیر دلم تیر میکشه نگرانم طبیعیه یعنی؟ چون یکشنبه دوتا لک خیلی کوچیک دیدم و شیاف گذاشتم خوب خوب شدم.نظرتون چیه؟ 

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه اونم مال لانه گزینی ممکنه باشه

خدا کنه.ی روز بعد موعد رفتم پیش دکتر چون دوتا سقط داشتم یعد سونو کرد گف چیزی معلوم نیس شنبه هفته دیگ بیا میخام بزارم سه شنبه برم به نظرت ساک بارداری معلومه دیگ؟

روند رشد بتا خوب بوده ؟

آزمایش ندادم اصلا.تازه ۶ روز از موعدم گذشته دکترم گف دیگ آزمایش نمیخاد بدی هفته دیگ بیا سونو

طبیعیه نگران نباش اون خون هم مال لانه گزینیه ولی در کل کارسنگین ن‌کن زیادازپله بالاوپایبن نکن وچیزگر ...

اره الان چن روزه فقط استراحتم.دو روز قبل موعد یکی دوتا لک ديدم گفتم شاید لک لانه گزینی .دوباره فردای موعد هم به نظرت مال لانه گزینی میشه؟

اره الان چن روزه فقط استراحتم.دو روز قبل موعد یکی دوتا لک ديدم گفتم شاید لک لانه گزینی .دوباره فردای ...

اره تازمانی ک قهوه ای وکمه نگران نباش امااگه صورتی وقرمزشدوزیادشدبرو دکتر

آزمایش ندادم اصلا.تازه ۶ روز از موعدم گذشته دکترم گف دیگ آزمایش نمیخاد بدی هفته دیگ بیا سونو

پس فعلا استراحت کن

شنبه و دوشنبه تیتر بتا بده 

سونو هم هروقت دکترت گفت برو

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ